More

  RECENTE POSTS

  Top 150: Martin van Waveren, Alles Komt Wel Weer Goed – Hollandse Hits Maandag

  We gaan verder met Retecool adviseert Tweede Kamer over muziek van Nederlandse bodem. Van Martin Bosma naar Martin van Waveren is maar een kleine stap. Want de eerste breekt een lans, en de laatste breekt nog veel meer dingen voor onze “eigen cultuur”.

  Jazeker, het zijn weer Hamsterweken bij Cd Hamster Music en daarom pakken ze flink uit: een geschoren nijlpaard laten feestliften tot een hamster, die gehesen in een luchtballon met overhemdmotief, dit alles geplaatst op ponton voor boorplatforms waarop dan weer Alles Komt Wel Weer Goed wordt uitgebeeld.
  NB: Mocht u hem tegen komen tijdens een dagje op het water: blijf rustig, kit uw oren dicht met stopverf en onthoudt dat het nijlpaard positief reageert als je “mar-tin-van-wa-ve-ren” roept terwijl je met een oplegger strobalen staat te zwaaien.

  Alles Komt Wel Weer Goed, en daarom wordt Martin van Waveren morgen afgezonken in een poging de waterstand van de rivieren gunstig te beïnvloeden.

  De Nederlandse Tweede Kamer gaat de Top 2000 aanvallen, dus dan doen wij mee! Spelregel is wel dat alle heren en dames politici één Vaderlandstalig (Nee, niet Turks Kuzu) nummer moeten inzenden. Wij bij Retecool hebben zwarte band Nederlandstalige muziek, dus dat kunt u wel aan ons overlaten. Alle adviezen bekijkt u hier, voor de algemene categorie Hollandse Hits Maandag kunt u zich hier vervoegen. Ons nog meer tips geven kan op Twitter, of op Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.
  5 1 stem
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN