More

  RECENTE POSTS

  Tien Dingen Die Je Dus Echt NÓÓÓÓÓÓÍT In Een Bar Mag Doen!!1!!!

  Hipsters, you gotta hate them or [nog invullen, geen idee; FZ]. En bij overmaat van ramp laten we ze hier op de retenkoels ook nog aan het woord over wat zijn als barista’s barhosmo’s professioneel glasvolschenkers irritant vinden.

  Nu is er wat voor te zeggen dat het wat onsmakelijk is als je volledig flush-on-the-mouth gaat zitten kopkluiven met je date. Daarbij is er wat voor te zeggen dat het minder subtiel is om papiergeld te gaan zitten wapperen in het gezicht van de barsnol van dienst. Ze is geen stripper. In ieder geval niet op die plek.

  En om gratis drank vragen. Tsja. Dan ben je gewoon een enorme leech. Vraag subsidie aan ofzo, landloper.

  “Gasten, kom eens uit die bar en ga gewoon weer inhoudelijke tietenposts tikken ofzo” ~ Iedere reaguurder sinds 6 april. Ja, sorry, bij hoog decreet van Onze Glorieuze Leider moeten we het over de inhoud hebben, dus we gaan nu even zien of er nog meer filmpjes zijn met zeikende hipsters. Geen zin in hipsters? Wij raden aan een setje van 14 strakke nagelnieuwe maagden. Bij voorkeur zonder kruitdamp en stukken shrapnel. Ons “JE BENT ZELF EEN STRIKJESDRAGENDE HIPSTER” toeroepen kan op Twitter maar let even op uw spelling anders lachen we u weer uit, hipstervideo’s posten op onze wall mag op Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN