More

  RECENTE POSTS

  Vega hebben is evolutionaire domheid

  Er zijn op deze aardbol maar twee mensen met vega die ik mag en daar is Globie er eentje van. De ander is een langig vrouwmens. Dat komt omdat die twee fatsoenlijk kunnen uitleggen waarom ze er last van hebben en niet zoals die andere kaleshakeslurpende meelopers met ijzergebrek zo verschrikkelijk dom uit hun nek kletsen.

  En voor u nou weer met overslaande, schrille hoge stem gaat roepen dat ik niet weet waar ik het over heb: de wetenschap is met mij. Het artikel start met dat het vega en sapslurp dieet weliswaar gezonder is dan het gemiddelde Amerikaanse dieet, maar dat is niet moeilijk. Als je als Murican al naar een wortel kijkt ben je al gezonder bezig dan je gemiddelde corpulente landgenoot. Hier in het land van stamppot en jus hoeven we ons daar niet zoveel zorgen over te maken. Behalve als je dus geen vlees eet want dan zet je dus de evolutie twintig treden terug. Het blijkt dus dat je hersenen groter en beter worden van vlees En dat heeft er weer voor gezorgd dat wij, als zwakkige aapjes zonder klauwen en een muil vol scherpe tandjes, gewonnen hebben van als die roofdieren die ook bovenaan de piramide wilden komen. Eerlijk gewonnen in de wedstrijd van het leven dankzij onze hersenen en volledig opponeerbare duimen, zeg maar! Surival of the smartest. Oh en als je een rauw hipster dieet volgt, ben je ook niet handig bezig want het koken en braden van dingen is ook zo’n voorsprongdingetje. Los van dat je alle nare bacillen een kookdood geeft, is koken ook nog eens verschrikkelijk smaakverhogend. En gezellig: lekker kletsen in de keuken terwijl manlief het eten staat te maken. Dus ook nog eens sociaal veel beter. Natuurlijk is het niet leuk voor de dieren. Op ze jagen is ook veel eerlijker: hebben ze nog een beetje een kans qua survivalbeleving. Ik lig dan ook uren in een hinderlaag voor het koelvak van de Albert Hein. Ik vraag u daarnaast echter: kijk eens naar de natuur. Als tijgers ons voor waren geweest qua ontwikkeling hadden ze hun klauwen er beslist niet voor omgedraaid om ons qua massale vleesbeleving als plofmens te marketen. Komen die bolle Amerikanen toch weer ergens van pas.

  Wij weten hier altijd raad met dieren, zeker als ze onverhoopt in uw huiskamer staan. Daarnaast tonen wij graag wetenschappelijk aan dat vlees eten de enige verstandige keuze is. Jake uitschelden voor smerige dierenbeul kan op Facebook.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  10 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  10 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Blasfemist
  Blasfemist
  26/01/2016 - 12:33 12:33

  Vleesch heerscht!

  barq
  Lid
  26/01/2016 - 13:04 13:04

  Het schijnt dat als je nog heel veel meer vlees eet, dat je hersenen dan zodanig evolueren dat je wetenschap snapt.

  biermeester
  Antwoord aan  barq
  26/01/2016 - 14:19 14:19

  Als je de hersenen van een wetenschapper eet, dan krijg je al zijn kennis!

  Bismarck
  Antwoord aan  biermeester
  26/01/2016 - 17:09 17:09

  Zoiets dachten de Papua’s ook!

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  26/01/2016 - 15:57 15:57

  Kijk dan! Allemaal domme menzen:
  http://www.happycow.net/famous_vegetarians.html

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  Toxteth O'Grady
  26/01/2016 - 15:58 15:58
  brassnov
  brassnov
  26/01/2016 - 16:17 16:17

  Blijkbaar geeft vlees ook geen garantie om niet verschrikkelijk dom je nek te kletsen. Allemaalmaggies zeg.

  Dave
  Dave
  Gast
  Antwoord aan  brassnov
  02/02/2021 - 16:37 16:37

  Klopt. Het bronartikel is niet goed gelezen. Er staat dat de mens in de prehistorie niet goed aan zijn nodige calorieën kon komen, zonder supermarkt enzo. Ze moesten dan uren lang kouwen op blaadjes etc, eat niet te doen is. Maar er staat: “With supermarkets and refrigeration, humans today can and increasingly do eat a vegetarian or vegan diet year-round. And given the amount of heart-stopping saturated fats in factory-produced animal products, a plant-based diet can be more healthful.”

  En nee, je hersenen groeien dus niet beter met vlees tegenwoordig.

  Chubbychaser
  26/01/2016 - 21:30 21:30

  Ze zouden eens moeten stoppen vegetariers en veganisten in 1 adem te noemen. Vegetarisme kun je prima gezond doen met eieren en melk etc, veganisme is een ongezonde eetstoornis.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN