More

  RECENTE POSTS

  The Legend of Tarzan

  Het is inmiddels alweer jaren geleden dat John Clayton III, Lord Greystoke (Alexander Skarsgård) als Tarzan uit de broeierige jungle van Congo werd gehaald, om opgenomen te worden in de kille aristocratische wereld van Londen.

  Tot hij door het parlement wordt uitgenodigd om weer terug te keren naar Congo waar hij een missie moet gaan leiden die luchtvervuiling tegen moet gaan. Niet wetende dat hij een speelbal blijkt te zijn in een bizar spel dat voornamelijk om hebzucht en haat draait, met een hoofdrol weggelegd voor de Belgische kapitein Léon Rom. Deze rol wordt briljant vertolkt door Christopher Walz, die man kan met een glimlach op zijn gezicht de meest gruwelijke zaken moeiteloos wegpoetsen. Wellicht onnodig om nog te zeggen, maar helaas (hoewel, helaas…) hebben Rom en zijn handlangers zich ernstig vergist in Tarzan.

  Check de intens hard heersende trailer van The Legend of Tarzan hieronder. The Legend of Tarzan draait vanaf 7 juli in de bioscoop, bekijk de officiële filmwebsite op www.legendoftarzan.nl of check de hashtag #LegendOfTarzan.

  © 2016 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN