More

  RECENTE POSTS

  Independence Day: Resurgence

  20 jaar geleden redde Captain Steven Hiller (Will Smith) de aarde al eigenhandig van een shitload buitenaardse wezens.

  Maar we wisten dat ze terug zouden komen. Gelukkig hebben we 20 jaar de tijd gehad om ons voor te bereiden en in 20 jaar kan je heel veel doen, toch? Deze buitenaardse wezens hebben namelijk aardig wat techniek en dus kennis achtergelaten, waarmee de grootste naties op aarde een enorm ruimteschild hebben weten te bouwen. Maar ja, diezelfde buitenaardse wezens hebben uiteraard ook 20 jaar de tijd gehad om hun techniek te verbeteren en reken maar dat ze groter, sneller en vooral veel harder terug zullen komen.

  Gaan we het deze keer ook weer overleven? Steven Hiller is er inmiddels niet meer, dus het redden van de aarde is nu de taak van de zoon van Captain Hiller, samen met Liam Hemsworth en Jeff Goldblum. Bijgestaan door een gepimpt ruimteschild gaan de heren proberen het gevaar vanuit de ruimte terug de kosmos in te trappen.

  Meer aliens, nog grotere ruimteschepen en heftigere fighters. Wat wil een mens nog meer? Dat kan dus niet mis gaan! Check hieronder de brute trailer. Independence Day: Resurgence draait vanaf 23 juni in de bioscoop in 3D, IMAX 3D en Dolby Cinema. Bekijk de officiële filmwebsite op www.IndependenceDayFilm.nl

  © 2016 Twentieth Century Fox Film. All Rights Reserved.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN