More

  RECENTE POSTS

  Mike and Dave need wedding dates

  Wat als twee ultieme vrijgezellen worden overtroffen door 2 losgeslagen dates? Precies: “Mike and Dave need wedding dates“.

  Mikeanddave1In deze nieuwe komedie moeten de broers Mike en Dave op zoek naar een date, omdat ze anders de bruiloft van hun zus niet bij mogen wonen. Tot nu toe hebben de heren namelijk elk familie-gerelateerd uitje enorm weten te verzieken met hun nogal intense gedrag naar elkaar. Wanneer de heren beiden een date aan hun arm hebben hangen, moet het goed gaan, zo is de gedachtegang van de ouders van Mike en Dave. Helaas scoren de heren twee dames die nog net even een tandje meer ontspoord zijn dan de heren zelf.

  Kan dat dan? Ja, dat kan!

  Mikeanddave2
  MIKE AND DAVE NEED WEDDING DATES draait vanaf 28 juli in de bioscoop.

  Copyright © 2016 Twentieth Century Fox

  Sterker nog, speciaal voor jullie hebben wij, zo tof als wij hier zijn bij jullie eigen Retecool, zes Nederlandse dames bij elkaar gezocht die nog net even een tandje losser gingen dan hun dates!

  Mata Hari

  mata-hariNiet alleen was Mata Hari een exotische danseres, iets wat haar tijd net even een tikje specialer was dan nu, ze werd door de Franse regering ook nog eens beschuldigd van spionage en hoogverraad. Reden voor de Fransen om Mata Hari te fusileren.

  Kim Holland

  Kim_hollandVoormalig jehova getuige Kim Holland mag zich inmiddels sinds jaar en dag de Pornokoningin van Nederland noemen. Dat betekent overigens niet dat wij hier in de redactiebunker met plezier naar films met Kim Holland kijken. Integendeel!

  Katja Schuurman

  katja-schuurmanNog steeds de natte droom van zo ongeveer half mannelijk Nederland: Katja Schuurman. Na haar scheiding van Thijs Römer is Katja inmiddels alweer gelukkig met een Amsterdamse chefkok. Ondanks dat het een publiek geheim is dat er in de horeca enorm gezopen wordt, gaan de geruchten dat la Schuurman er geen enkele moeite mee heeft om wie dan ook onder tafel te zuipen.

  Ellen ten Damme

  ellen-dammeDat onder tafel zuipen doet Katja Schuurman overigens bij voorkeur samen met Ellen ten Damme. En als ze even niet aan het drinken zijn, zoenen de dames elkaar. Kijk, daar willen wij hier in de redactiebunker dan wel weer een film van zien.

  Kim Feenstra

  kim-feenstraVoordat Kim Feenstra de top bereikte als model, bevond ze zich net even in een andere wereld, namelijk die van de prostitutie. In die hoedanigheid is ze zelfs veroordeeld wegens diefstal van een pinpas van een klant. Inmiddels zit ze dus aan de top als model en lijken de scherpe kantjes er af te zijn.

  Heleen van Royen

  heleen-van-royenHeleen van Royen had blijkbaar niet genoeg aan het gezelschap van haar ex-man Ton van Royen, dus neukte zich een slag in de rondte buiten de deur. Momenteel doet ze dat overigens voornamelijk in Portugal, nadat iedereen haar heeft mogen bewonderen in de Playboy.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN