More

  RECENTE POSTS

  The Electric State van Simon Stålenhag wordt verfilmd

  Simon Stålenhag kan dingen. Naast een aardig stukje te kunnen ontwerpen of elektronische muziek componeren, schrijft hij vervolgens de sterren van de hemel met Science Fiction boeken en als klap op de vuurpijl maakt Simon daar ook nog eens onwaarschijnlijk mooi artwork bij.

  The Electric State

  Een tijdje geleden heeft Stålenhag via kickstarter één van zijn novels, The Electric State, uit kunnen geven in meerder gebonden versies, waaronder limited editions met origineel artwork. Helaas is alles uitverkocht en ik kan zo snel even niet vinden waar het boek elders nog te verkrijgen is.

  Verfilming

  Maar dat is nu geen probleem meer, want de Russo Broerders, bekend van films als Captain America: Civil War en Avengers: Infinity War, hebben de rechten van The Electric State opgekocht. En misschien is dat nog wel beter nieuws, maar de regisseur van IT, Andy Muschietti, is in de running om de film te gaan regisseren. Uiteraard gaat het nog wel eventjes duren, maar gelukkig kunnen we ons voorlopig verlekkeren aan het briljante artwork van Simon Stålenhag.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN