More

  RECENTE POSTS

  Tanja Bakvis heeft geen oog dicht gedaan tijdens orkaan Irma

  Wat erg! Nee, maar echt! Het drama dat achter dit nieuwsbericht in het AD schuil gaat is echt onvoorstelbaar. Tanja Bakvis is samen met haar vriend en een vriendin naar Florida vertrokken om haar vakantieplezier vervolgens volledig in het water te zien vallen door die stomme rot orkaan Irma.

  Dat Tanja Bakvis en haar gevolg er al van op de hoogte waren dat de moeder aller orkanen er aan zat te komen, weerhield het gezelschap uit Den Haag er niet van om in het vliegtuig te stappen: Outlet centers of Flurica, here we come!

  Uit voorzorg hebben we alles wat we wilden bezoeken in vier dagen gepropt: van pretparken tot outlet stores. Ondanks het mooie weer was het geen relaxte vakantie. We hebben ons de hele tijd druk gemaakt over de orkaan. Waar we ook kwamen, overal ging het erover

  Geen relaxte vakantie? WAT ONTZETTEND ERG! Maar volgens haar facebookpagina was het toch echt een heerlijke vakantie. Lekker een beetje dobberen in het zwembad van je huurvilla (of was het nou hotel, het diepgaande interview in het AD geeft daar helaas geen duidelijkheid over) om je vervolgens leeg te shoppen in een pittoresk outlet center. Daar vlieg je immers 7500 kilometer voor naar Florida, om te outletshoppen.

  Drama

  Maar goed, helemaal niks relaxen in het zwembad of shoppen in een outlet center. Ja, in vier dagen, maar daarna dus niet meer hè. Want verder heeft Tanja alleen maar naar de televisie zitten staren om te zien wat er over de orkaan werd gezegd. En als ze niet voor de treurbuis zat, zat ze wel het internet af te struinen naar meer informatie over de orkaan. TEH HORROR! WAT ONWAARSCHIJNLIJK VRESELIJK ERG! Nee, maar echt! Want Tanja heeft niet alleen maar elk nieuwsbulletin over de orkaan Irma gezien (en dat zijn er veel in Amerika, alles wordt daar opgeblazen), Tanja heeft ook de gruwel van afgewaaide palmbladeren moeten aanschouwen. Moet je je voorstellen, hoe vreselijk Tanja het gehad moet hebben. KAN QUINSY GARIO DAAR NIET WAT OVER ZEGGEN?

  Niet weer hè

  Uiteindelijk heeft Tanja besloten om Irma maar over haar heen te laten komen. De volgens de brochure beloofde Cubaanse studs die deze taak eerst op zich zouden nemen waren helaas bezig hun huis dicht te timmeren. Haar vriend was het daar kennelijk ook mee eens, zo vrijdenkend als hij is. Maar het zal ongetwijfeld een natte boel geweest zijn. Maar het drama is nog niet over hoor. Vandaag komen de Hagenezen terug in Nederland en belanden direct van de regen in de drup. WAT ONGELOFELIJK GIGANTISCH BIZAR ERG!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  16 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  16 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  12/09/2017 - 12:41 12:41
  Wtrdk
  Lid
  12/09/2017 - 13:34 13:34

  Bakvis. Echt OLO!
  OT: Die Quincy toch, oi oi oi… kijk effe in zijn tijdlijn, ik weet niet of ik moet lachen of huilen…

  Wtrdk
  Lid
  Antwoord aan  Reet
  12/09/2017 - 15:05 15:05

  Die gast ligt 24 uur per dag schuimbekkend in foetushouding te ijlen over alles wat ook maar voorbij de horizon via Alpha Centauri en terug te linken is aan een mogelijke negatief uit te leggen verwijzing naar alles donkerder dan #E07128

  Mooi leven!

  Bismarck
  Antwoord aan  Reet
  12/09/2017 - 16:50 16:50

  Beter niet doen, pijn aan je ogen (bijna even erg als Magenta).

  Møhammed Said al Sahaf
  12/09/2017 - 14:48 14:48

  Ik denk dat je jezelf bij dit soort artikelen ook wel eens af mag vragen wie nu eigenlijk wie benaderd heeft. Tanja het AD om haar verhaal te doen (En de krant zegt dan, ‘Oké meid, doen we! Gezellig! Er is toch geen ander nieuws.’ ) of de krant Tanja, ‘Loop maar lekker leeg meid, vullen wij weer twee pagina’s papieren krant met goedkope Human Interest’
  In beide gevallen mag je van mij die kutkrant bunkerhard aanpakken omdat ze blondie misbruiken voor hun commerfiele doeleinden. Maar laat blondie maar gewoon even met rust. Domheid kun je weinig aan doen, commerfiel misbruik maken van domheid wel.

  En hoe lang van tevoren was die vakantie geboekt? 1 september werd de kans dat Irma Florida aan zou doen namelijk niet bijster groot geacht.

  Bismarck
  Antwoord aan  Møhammed Said al Sahaf
  12/09/2017 - 17:22 17:22

  Zo blond is die knolsnol volgens feestboek (warning: ontzettend veel paardenplaatjes) nou ook weer niet.

  Møhammed Said al Sahaf
  Antwoord aan  Bismarck
  12/09/2017 - 17:40 17:40

  Ik háát paarden maar waar ik pas echt de schurft aan heb is die gebiedende wijs altijd op smoelenboek. Geniet!! Enjoy!!! En dat degene die dat bevel naar het hoofd geslingerd krijgt dan niet reageert met ‘DAT MAAK IK GODVERDOMME TOEVALLIG ZELF WEL UIT!’ maar hooguit met een laf ‘Dank je wel’.

  Weirdoinventor
  Lid
  12/09/2017 - 16:28 16:28

  Heb laatst ook het verhaal mogen lezen van een Amerikaanse toerist die op Sint Maarten zat. Hun reisbureau vond blijkbaar dat Irma een klasse 3 was op nog een week van het eiland, toen ze er aankwamen was het een vijf op minder dan een dag. Ze hebben zich in de badkamer verschanst, vol tegen de deur leunend om hem dicht te houden omdat zowel de voordeur als het dak (het was gelukkig geen gelijkvloers bungalow) al verdwenen waren. In de keuken zat een groep zeevogels te schuilen, die hebben ze maar laten zitten. Toen de orkaan eenmaal voorbij was bleek ook het dak van de gevangenis op het Franse deel van het eiland kwijt te zijn, zoals eigenlijk alle daken, dus alles wat nog werkte aan backup generatoren en dergelijke werd gelijk gestroopt door Mad Max achtige bendes van ontsnapte criminelen en iedereen die zich er maar bij aan wilde sluiten. Na de eerste dag kwam toen dat schip aan van de Nederlandse marine, waardoor de rest van het verblijf aan ” onze” kant van het eiland redelijk orderlijk verliep, in tegenstelling tot over de grens, waar de schietpartijen (de eerste stop van de ontsnappers was het politiebureau geweest) en brandstichtingen nog nachten aanhielden. Voor zoeken naar overlevenden, noodhulp of laat staan wederopbouw was eigenlijk niet echt tijd, de troepen hadden het al druk zat met iedereen een voor een de snel leeg rakende supermarkt in laten voor het hoognodige Deze toerist is ondertussen terug, de evacuatie van westerlingen kwam relatief snel op gang. De locals zullen nog wel wat meer meemaken voordat alles voorbij is.

  Maar goed, daar moet je dan dus voor op een willekeurig forum wezen, niet bij een krant.

  BiffEagleburger
  Antwoord aan  Weirdoinventor
  12/09/2017 - 22:21 22:21

  Maar hoe is het met de zeevogels?

  Weirdoinventor
  Antwoord aan  BiffEagleburger
  13/09/2017 - 08:38 08:38

  Dat verteld het verhaal niet, maar de keuken waar ze in verscholen zaten was er achteraf nog, in ieder geval soort van, en de eenorige buurtkat leefde ook nog.

  Dat laatste zou op zich nog weleens slecht nieuws kunnen blijken voor de lokale vogelpopulatie, ik neem niet aan dat kattenvoer aanvoeren de hoogste prioriteit gaat hebben.

  Wtrdk
  Lid
  12/09/2017 - 17:02 17:02

  comment image

  Bakfiets Tanja

  Wtrdk
  Lid
  Antwoord aan  Wtrdk
  12/09/2017 - 17:06 17:06

  Hel, dat Picguren

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  12/09/2017 - 17:13 17:13

  …en vorig jaar waren ze sjoppen in Aleppo. Dat was ook al geen succes.

  behanger, Musicaldeskundige
  Beheerder
  12/09/2017 - 20:04 20:04

  Het komt wel heel dichtbij zo

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN