More

  RECENTE POSTS

  Strandwandeling loopt iets anders af dan verwacht

  Het was gisternacht nogal winderig zoals jullie ongetwijfeld gemerkt hebben. Die wind heeft zich uiteraard niet beperkt tot Nederland, want in Engeland zorgde storm Imogen voor golven van 15 meter hoog.

  Maar ook in Frankrijk ging het te keer als een malle. Vooral in het departement Finistère, op de kop van Bretagne, was het echt spoken met enorme golven tot gevolg. Dat weerhield een ouder echtpaar van 76 en 75 jaar oud er echter niet van om toch even een kijkje te nemen op het strand. Je raadt het al, dat is niet goed gegaan (anders stonden ze nu ook niet op Retecool).

  Ik weet het, dit is een spoiler tot en met, maar toch het vermelden waard: het is op de video niet te zien, maar iedereen heeft het overleefd, hoewel dat niet veel heeft gescheeld. De enige schade is een nat pak en een aantal gekrenkte ego’s.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  barq
  Lid
  10/02/2016 - 07:51 07:51

  Zo zie je maar: wat er ook gebeurt…altijd blijven filmen.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  10/02/2016 - 10:33 10:33

  Met 76 waren ze toch al te oud voor een Darwin award, dus het is maar goed dat ze het overleefd hebben. Lijkt me overigens nog best lastig die oudjes weer aan land te krijgen. Zelf leken ze zich al apathisch aan de golven overgegeven te hebben.

  @barq Als de filmende persoon ook een handje geholpen had, was het vast sneller opgelost. Maar ja, wat heb je aan een snelle heroïsche redding als er geen beelden van zijn.

  barq
  Lid
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  10/02/2016 - 10:50 10:50

  Hence my motto : )

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  barq
  10/02/2016 - 11:31 11:31

  Maar toch…
  Heb je het zo mooi voorbereid… Ouwetjes naar het strand gelokt met mededeling dat er vanwege het extreem lage water gratis mosselen te rapen zijn. Camera bij de hand. Handlanger op het strand die net doet alsof je daar veilig kunt lopen.
  Nog even de slachtoffers toeroepen zodat ze naar jou kijken en niet naar die grote golf die er aan komt.
  Dan had toch ook wel een statief mee kunnen nemen om je eigen heldendaad te filmen. Gemiste kans, dit.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN