More

  RECENTE POSTS

  STOP TOE STUREN OP MIJN COMPUTER OVER X BOX IK HEB GEEN XBOX THUIS

  GOEDEN MORGEN STOP TOE STUREN OVER X BOX IK HEB THUIS GEEN X BOX THUIS IK HEB ALLEEN 1 COMPUTER EN IK GEBRUIK DE COMPUTER IK HEB OOK EEN LAPS TOPS DIE IS IN DE KAST ALS MIJN COMPUTERS KAPOT IS DAN BRENG IK DE COMPUTER NAAR EEN COMPUTERZAAK EN IK PAK DE LAPS TOPS UIT DE KAST EN IK LAAT ZE LADEN OM TE GEBRUIKEN OMDAT IK GEBRUIKT ZE BIJNA NOOIT ZE ZIT IN DE KASTJE DUS MIJN LAPS TOPS IS VEEL TE MOEILIJK VOOR MIJN DAAROM GEBRUIK IK DE COMPUTER DIE COMPUTERS IS NIET ZO MOEILIJK VOOR MIJN E AL MIJN FOTO DIE WAREN OP MIJN PC DIE HEB JULLIE AL MIJN FOTO ZIT OP MIJN LAPS TOPS HOE KOM DAT DAT AL MIJN FOTO DIE WAREN OP MIJN PC ZIJN OVERGEBRACHT NAAR DE LAPSTOPS OOK MIJN MUZIEK DIE MENSEN HEBBEN GESTUUR VOOR ZIJN OVERGEBRACHT OP DE LAPTOPS DIE IK NIET ZO VAAK GEBRUIK BRENG ALLES TUR OP MIJN PC TERUG MIJN ANTI VIRUS WEG DE NORTON SECURITY VAN 2019 WAAR IS HET IK HEB GEKOCHT OP 17-06-2019 OF OP 17-07-2019 IK HEB MIJN ANTI VIRUS VAN NORTON SECURITY EN LATER ZEI DAT IK MOEST EEN NIEUWE ANTI VIRUS MOEST KOPEN DIE IS AFGELOPEN HOE KOM DAT IK HEB DE ANTI VIRUS GEKOCHT VOOR 1 JAAR GELDIG DUS IK GA DIE ANTI VIRUS VAN NORTON NIET MEER KOPEN ZE ZIJN MAFFIA EN DIE ZE WERKEN MET PARTNER DIE ZIJN DIEF EN MAFFIA DIE PAK DE ANTI VIRUS DIE JE KOOP VOR 1 JAAR GELDIG EN ZEI JE MOEST WEER KOPEN ALS IKI WEER GAAN KOPEN DAN PAK ZE WEER DUS IK KOOP NIKS IK LAAT TOT DEZE AFGELOPEN DAN GA IK NAAR EEN ANDER COMPUTERSZAAK DIE COMPUTERZAAK DIE HEB MIJN GEHOLPEN DIE IS OOK EEN DIEF HIJ HEB DINGEN UIT MIJN COMPUTER GEPAK EN HIJ ZEI IK MOEST EEN NIEUWE COMPUTER EN DIE COMPUTERS IS NIET OUD 7 JAAR IS MIJN COMPUTER EN MIJN LAPSTOPS HEB IK 2010 GEKOCHT EN TOEN MIJN NEEFJE KOMT BIJ MIJN WONEN HIJ PAKT DE LAPSTOPS UIT DE KAST EN MAAK ZE IN DE ORDE OM TE GEBRUIKEN DUS MIJN LEEFJE HEB MIJN GELEERD EN IK HEB DE LAPSTOPS GEGEVEN NAAR MIJN ZOON DIE KAN HEEL GOED MET DE LAPTOPS DUS EN ZIT OP DE LAPS TOPS EN IK ZIT OP DE COMPUTERS MAAR WAT IS NU MET MIJN COMPUTERS DIE IK KAN NIET MEER ZO ALS VROEGER IK WIL MIJN COMPUTER ZO ALS VROEGER EN DIE WERK PERFECT GEEN PROBLEEM MET ANTI VIRUS ALLEEN ALS IK MOEST NAAR EEN WINKEL VAN COMPUTER OM EEN NIEUWE ANTI VIRUS TEKOPEN EN IK BRENG OOK DE COMPUTER EN LAAT ZE HELEMAAL SCHOON EN ZE ZET DE NIEUWE ANTI VIRUS VOOR MIJN DEZE JAAR GA IK NAAR MIJN OUWE COMPUTERZAAK NU HEB IK AUTO OM DAAR TE GAAN EN DIE MENEER THEO DIE DOET ALLES WEG EN ZE GAAT ALLES OPNIEUW TE INSTALEREN KIJK NIET TOE STUREN IK MOET DE 10 WINDOS 10 DIE GAAT NIET OP MIJN COMPUTERS OP MIJN COMPUTER HEB IK WINDOS 7 DUS ALS MIJN COMPUTERS HELEMAAL KLAAR MET INSTALEREN NIET TOE STUREN DAT IK MOEST WINDOS 10 TE DOWNLOADEN BEGRIJP ME DAT WIL IK NIET ANTHOUD DAT IK WIL GEEN WINDOWS 10 OM TE GEBRUIKEN OP MIJN PC DENK ER OM DEZE KOMT VAN ELDRID B BITO

  I just wanna kill some motherfuckers on Xbox?

  5 1 stem
  REET DEZE POTS!

  8 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  8 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Broeder Bolognese
  17/02/2020 - 20:03 20:03

  Precies dat!
  Onder het artikel maar even aangegeven dat ik dezelfde vraag heb.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Broeder Bolognese
  18/02/2020 - 10:16 10:16

  LOL, dat wilde ik ook net doen….

  Bismarck
  17/02/2020 - 23:21 23:21

  Die Robert W die antwoordt is denk ik een Nigeriaanse prins, want die loopt te scammen: “Voor dit bericht dat je stuurt geld hetzelfde.” Pas op ELDRIDBITO1, stuur niet nog eens geld hetzelfde (bedrag?) naar Robert W!

  Bobbie rotkop
  Bobbie rotkop
  Lid
  18/02/2020 - 08:23 08:23

  ik vraag ook waarom moest ik elke dag en elke week moest ik mijn account
  VAN DAG IS 02-02-2020 DAT IS EEN OP EEN ZONDAG DOR DE WEEK WAAROM MOEST IK ELKE DAG ELKE WEEK IK MOEST TOE VOEG MIJN ACCOUNT TOEN IK DEZE COMPUTER GEKOCHT DAT WAS 7 JAAR GELEDEN DAT WAS SPLINTER NIEUW IK HEB DE INTERNET VOOR DE EERSTE KEER DAT WAS OP IK VERGEET DE DATUM MAAR DE JAAR WAS 2004 COMPUTER WERK HELEMAAL PERFECT EN GOED MAAR NU WERK MIJN COMPUTER NIET MEER GOED MET ****WIFI EN APP WEG MET ****ROTZOOI EN ZET MIJN OUWE INTERNET EN ZIGGO KOM JE WITTE KAST DIE WERK NIET GOED IK BETAALD JOU MAAR IK KAN GEEN GEBRUIK MAKEN ZO ALS IK MET DE OUWE DOET MAAR JE KRIJG JE GELD ELKE MAAND ZIGGO NU IN MIJN HUIS HEB TWEE WIFI EEN VAN ZIGGO EEN VAN KPN DUS EEN MOEST WEG DAAROM MIJN PC WERK NIET GOED MEER ACCOUNT WEG AL MIJN FOTO DIE WAREN OP MIJN COMPUTER ZIJN WEG MUZIEK DIE WAREN OP MIJN PC ZIJN WEG AL MIJN SPELLETJES ZIJN WEG AL MIJN VRIENDEN ZIJN WEG MIJN ANTIVIRUS DIE HEB OOK GEKOCHT DIE IS OOK WEG WAT EEN RARE COMPUTER HEB IK NU IK WIL MIJN OUWE COMPUTER TERUG IK WIL DIE WAS 2004 ZET ZE TERUG DIE TIJD WAS GEEN WIFI GEEN APP ER WAREN APP MAAR VEEL MENSEN KAN ZE NIET GEBRUIKEN ZE WAREN ZO DUUR DUS DE MENSEN VAN DEZE TIJD ZIJN ZO SLIM GEWORDEN LAAT WE EEN TELEFOON VAN APP ZO KAN VEEL MENSEN IN DE MALING NEMEN EN ZO IS DAT MIJN PC IS EEN COMPUTER MAAR GEEN APP EN OOK GEEN TELEFOON THUIS IK GEBRUIK COMPUTER IK HEB EEN TELEFOON IK GEBRUIK PRIPAID VOOR MIJN COMPUTER ALS DE GELD OP IS DAN GA IK WEER NAAR DE TELEFOON ZAAK DAN KOOP IK WEER EEN NIEUWE PRIPAID VOOR MIJN TELEFOON IK GEBRUIK THUIS GEEN APP WEG MET DIE APP EN WIFI ZIGGO KOM BIJ MIJN THUIS EN ZET ALLES OP NIEUW EN WEG MET DE WITTE KAST EN GEEFT MIJN DE ZWATE KAST DE WITTE WERK SLECHT HIER BIJ MIJN THUIS EN OOK DE DIGITAL OF JE MOEST MIJN GEVEN DIGITA VOOR INTERNET EN ZO KAN ALLE BEIDE WERK PERFECT ZIGGO GEBRUIK JE HERSSEN ZIGGO

  Bismarck
  Antwoord aan  Bobbie rotkop
  18/02/2020 - 22:31 22:31

  “AL MIJN VRIENDEN ZIJN WEG”
  Hoe komt dat nou?

  Roel Zwaar
  Lid
  18/02/2020 - 08:57 08:57

  “Is uw probleem hiermee opgelost? Ja / Nee”

  Ik denk dat ik het antwoord wel weet.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  18/02/2020 - 18:21 18:21

  Een soort Ed Baars on steroids taalgebruik.
  Ik denk dat iemand bij de PID regelaar van een Russische AI Troll-generator de P en de D een tikje te hoog gezet heeft.
  Samen met AllCaps=True en Interpunction=-42 kan dat raar uitpakken.

  [verwijderd]
  [verwijderd]
  Gast
  30/12/2020 - 17:46 17:46

  Dat zijn wel een aantal hoofdletters!
  Gefeliciteerd! Je hebt de “meeste hoofdletters” badge gewonnen!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN