More

  RECENTE POSTS

  She’s an absolute berk

  5 1 stem
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  barq
  Lid
  15/10/2022 - 09:41 09:41

  .

  tumblr_p0a55q6NKW1w8hpj6o1_500.jpg
  Ketsman
  15/10/2022 - 11:28 11:28

  Heb je geen Tiktok-link? Niemand heeft nog Twitter.

  MadDieu, drukt zijn snor
  15/10/2022 - 21:04 21:04

  Engelsen! De Brexit was een nagel aan de doodskist van Groot-Brittannië.

  De Noord-Ierland, Wales en Schotland hebben ieder hun eigen parlement. Het grotere en omvattende Brittannië wordt geregeerd vanuit London. Het aldaar gevestigde parlement stemt ook voor alle typische Engelse regelingen en wetten.

  Ja, het valt te begrijpen dat de Engelsen niet zaten te wachten op de EU bemoeiallen. Met name de Tories (veelal oude, witte, Engelse mannen) wisten het referendum zodanig te regelen dat hun achterban zonder moeite naar de stembus kon, waar dat voor de tegenstanders van de Brexit lastiger was.
  De Noord-Ieren, de Welshmen en de Schotten schuiven alle Brexit problemen richting Engeland, want zij waren niet voor maar tegen de Brexit.
  De partijvoorzitter van de Tories kan voorstellen wat hij/zij maar belieft; het is niet goed of het deugd niet.

  ( Downingstreet 10, de schopstoel, het laatste station voor oneervol ontslag.)

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  17/10/2022 - 10:42 10:42

  De Tories hebben maar 1 belang en dat is dat van de oude upperclass. Liefst gaan ze terug naar een vroeg 20e-eeuws Engeland (jeweetwel, van die leuke Tv-series met grote landhuizen, geile rijke meisjes, stijve heren en heel veel personeel) Helaas valt dat in een parlementaire democratie moeilijk te verkopen. Dus liegen ze de domme onderklasse voor dat die er ook allemaal rijker van gaan worden. Rupert Murdoch’s boulevard pers helpt flink mee iedere tegenstand (EU, Labour, Lib. Dem.) zwart te maken en de verkiezingen zijn zo weer gewonnen. Vervolgens is er een probleem, want al die loze beloften vormen een kaartenhuis dat direct in elkaar dondert. En dan sneuvelt eerst Johnson en nu Truss. Nieuwe verkiezingen uitschrijven kan niet, want dan zouden de conservatieven weggevaagd worden. Dus de volgende pion zal wel weer naar voren geschoven worden.
  Overigens is het ook typisch voor rechtse politici om eerst volledige steun aan iemand te geven en haar de hemel in te prijzen om haar een maand later volledig af te branden. Dat je er zelf vreselijk naast zat en kennelijk geen inschattingsvermogen hebt mag niet deren. Jouw achterban is immers alleen gevoelig voor soundbites en associeert sterk taalgebruik met kracht.

  Grappig dat je dit stukje zo onder een ander item zou kunnen plakken als je Tories voor Trump vervangt. En Murdoch kun je dan gewoon laten staan.

  Bismarck
  18/10/2022 - 09:01 09:01

  Ik denk dat deze quote het wel aardig opsomt: “Obviously MPs are so angry now that their analogies aren´t making any sense.”

  Dit zijn dus volksvertegenwoordigers en partijgenoten van Truss, die over elkaar buitelen om maar iets te roepen dat gewelddadig en kleinerend klinkt, om zeker te zijn dat ze hun duit in het zakje gedaan hebben om haar een mes in de rug te steken.

  Let wel, precies diezelfde mensen hebben amper een paar maanden geleden haar nog genomineerd om premier te worden. Wat zegt dat dan over hun eigen oordeelsvermogen?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN