More

  RECENTE POSTS

  SGP organiseert dit jaar Rotterdams Zomercarnaval

  Dit jaar gaat het zomercarnaval in het Rotterdamse er radicaal anders uitzien. De organisatie wordt dit jaar overgenomen door de Staatkundig Gereformeerde Partij, bekend om haar zijn voorliefde voor muziek, dans, plezier, sex, u weet.

  Natuurlijk wordt er allereerst het mes gezet in opdrinkdrank, bezoekers mogen alleen lauw bier kopen en zeker geen gekoeld bier, want gekoeld bier geeft plezier en dat is niet de bedoeling. Ook wordt het feest naar zaterdag verplaatst, want zondag en lawaai gaan niet samen.

  Verder wordt er een vèrstrekkende dansrestrictie doorgevoerd, zo is het niet de bedoeling dat er uitdagend gedanst wordt. U weet immers, dat van vulgair dansen pastoors aan kleine kinderen gaan zitten in plaats van aan de hand horeca, kittens in emmers water verzopen worden en er weer tegen dat duivelse PLEZIER aangeschuurd wordt. Dat moet met brandende bramenstruiken bestreden worden, het plan is de BOA’s daarmee uit te rusten.

  Evert Eva van der Vegt, directeur van Rotterdam SGP Zomercarnaval, legt uit waar de aangescherpte regels vandaan komen. “Het onderscheid tussen sexy en vulgair is inderdaad moeilijk. Bij ons in Bunschoten kan een gesprek op straat al heel uitdagend zijn wanneer het met iemand van het andere geslacht is waar je niet mee getrouwd bent, dan denken mensen al snel: wat gebeurt daar?”, zegt ze. “Maar het is niet dat een deelnemer in de gevangenis belandt als ze niet volledig met kleding bedekt is.”, zegt ze tegen Rijnmond.

  5 2 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  29/07/2023 - 09:39 09:39

  Voilà viespeukerij

  Bismarck
  Antwoord aan  Flepz0r
  29/07/2023 - 17:34 17:34

  Die is dan ook niet voor niets gestopt met rondjes rijden in veel te dure brandstofslurpers.

  Roel Zwaar
  Lid
  29/07/2023 - 14:16 14:16

  Voila verneukt!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN