More

  RECENTE POSTS

  Sean Yoro aka HULA kan dingen met olieverf

  De op Oahu geboren en getogen kunstenaar Sean Yoro aka HULA kan dingen. Zoals briljant mooie murals maken.

  En aangezien wij momenteel op Facebook, wegens kritiek op een PVV-liedje, weg worden gezet als Linkse Media, is het tijd voor een stukje linkse hobby (kunst is immers een linkse hobby) naar demense toe op jullie Joods/Links-radikaal weblog.

  Na zijn jeugd surfend doorgebracht te hebben op het eiland Oahu, raakte hij geïnteresseerd in graffiti en tatoeages. Reden voor Sean om naar New York te vertrekken, waar hij zijn liefde voor grafische kunsten heeft verfijnd. Het duurde even, maar zijn mural series (die hij overigens allemaal met olieverf maakt) waarin hij half ondergedompelde dames op grote stukken betonnen muur schildert, zorgde er voor dat hij als street artist echt is doorgebroken.

  En niet geheel onterecht overigens, wanneer je een selectie van zijn werk hieronder bekijkt. Vooral van een afstandje zijn de werken bijna fotografisch echt. En hippies onder ons, weest niet bevreeschd. De verf die HULA gebruikt is namelijk allemaal gebaseerd op natuurlijke oliën en pigmenten, dus niet giftig. Nou, gelukkig maar…

  Check zijn website voor nog meer schitterend werk van deze surfende kunstenaar.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN