More

  RECENTE POSTS

  Schiet Me Dan!

  Stanley is een ontzettend domme komkommer. Stanley reed gisteren namelijk nogal slingerend ZONDER RIJBEWIJS door het Amsterdamse en werd vervolgens aangehouden door de politie. Althans, Dat trachtte de politie te doen. Want ergens begreep Stanley de boodschap van het knipperende “STOP POLITIE” ledbordje van de politieauto voor zijn neus niet. Stanley stopte namelijk niet. Neen, Stanley reed vervolgens via de vluchtstrook snel een afslag op om zo de politie te ontwijken. Dat heet in gewoon Nederlands “Het Negeren (!) van een stopteken”. En dat is dan uiteraard (EN TERECHT) reden voor de politie om zeer voorzichtig te werk te gaan bij de tweede poging om Stanley aan te houden. Gelukkig lukte het nu wel, want naast dat Stanley klem werd gereden, liepen de heren van de politie met getrokken wapen naar Stanley toe (normale procedure wanneer je bij een aanhouding niet de opdrachten van de politie opvolgt). Vervolgens gaat Stanley de boel filmen, terwijl hij roept “Schiet Me Dan”. Dat had de politie eigenlijk moeten doen. Maar ja, ze staan momenteel even in een stukje kwaad daglicht naar demense toe. Waarschijnlijk heeft Stanley voorlichting gekregen over gevaarlijk weggedrag, want voorlichting over iets gevaarlijks schijnt dit gevaarlijke gedrag juist te stimuleren.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Vilmer Ramone
  01/07/2015 - 14:20 14:20

  Die verdient 10 pliesies op z’n rug.

  Spuyt12
  Spuyt12
  Gast
  01/07/2015 - 14:50 14:50

  Ah, en jij gelooft de politiewoordvoerder op z’n blauwe ogen? Die Arubaan is ook dood omdat de pliesie er zo’n emmer leugens overheen gegooid had dat er geen doorkomen meer aan was voor hulpverleners.

  Bismarck
  01/07/2015 - 14:57 14:57

  “Dat had de politie eigenlijk moeten doen”
  Wat is dat voor een Mugaberedenatie?

  Meneer van Dale
  Beheerder
  Antwoord aan  Bismarck
  01/07/2015 - 15:02 15:02

  Wij mogen reet hier in de bunker dan ook niet recht in het gezicht aankijken en mogen hem slechts aanspreken met Oh Grote Leider… /rust kaas

  Hoofdmeester
  01/07/2015 - 15:20 15:20

  Wat Reet ook beweert of schrijft, diep in zijn hart is en blijft hij toch een VVD’er. Die kicken op dit soort ‘law & order’-acties en kijken niet op van een leugentje meer of minder.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN