More

  RECENTE POSTS

  Say Hello to my Little Friend

  Scarface is een prima rolmodel. Want, zoals iedereen weet die de film met zijn volle verstand uit heeft gekeken, loopt het niet zo heel erg goed af met Tony Montana, aka Scarface in de gelijknamige film.

  Blijkbaar is het dan toch voor hele scheepsladingen allochtone criminelen kansenjongeren en ander uitschot reden om dit filmpersonage als hun groot lichtend voorbeeld te zien. Want Tony Montana heeft zich ook vanuit het niets opgebouwd tot een rijke weldoener. Oh nee, rijk was ie wel, maar daarnaast ook totaal doorgesnoven geflipt en achterdochtig.

  michelle-pfeiffer-in-scarface
  Dat wil jij toch ook: een totaal verveelde en uitgemergelde Michelle Pfeiffer!

  En meestal loopt dat niet zo heel erg goed af, zoals we al uit de film weten. Maar inmiddels weet de familie van de 23 jarige Nabil Amzieb dat ook. Ondanks dat zijn verkoolde lichaam in een uitgebrande combo is gevonden en zijn hoofd zich richting de Fayrouz shisha lounge had begeven, hopen ze tegen beter weten in dat Nabil toch nog gewoon thuis komt (dat zal me dan wel een naar gezicht zijn, oh wacht…)

  manny-ribera-in-scarface
  Doet het altijd goed bij de vrouwtjes, net als sissen! KUTHOEREN, ALLEMAAL!

  Toch blijkt het aanzien binnen die groep een grotere aantrekkingskracht uit te oefenen op jonge crimineeltjes in spee. De vrienden van Nabil (het was zo’n lieve jongen die nooit iemand kwaad deed) werden vorig jaar al geschaduwd door de politie toen ze een huurmoord wilden uitvoeren. Alleen had diezelfde politie vooraf de wapens onklaar gemaakt. Zou Tony Montana overigens nooit zijn overkomen. Men heeft in Amsterdam geen flauw idee welke kant het opgaat met de Mocro-Maffia, maar speciaal voor de Tony Montana’s in spee hebben we hieronder de eindscene uit Scarface geplaatst.

  Spoiler: ZE GAAN ALLEMAAL DOOD!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Dit was Ahmed
  Dit was Ahmed
  11/03/2016 - 19:31 19:31

  Als ik dan toch mensen zou willen omleggen dan wel graag in Chinese reality style. Check deze Fallen Angels trailer van de legendarische regisseur Wong Kar Wai, Met een heuse made in China remake van Massive Attack’s Karmacoma.

  https://www.youtube.com/watch?v=KZda7nWftQI

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN