U las het al eerder in een sfeeroverzicht: Retecool was op de huishoudbeurs ten behoeve van het Oekraïne-referendum. Jaja, wat we al niet overhebben voor lalalageld de goede zaak. We waren daar echter niet alleen om een paar fotootjes te schieten, het was ook de bedoeling om met serieuze content te komen.

En dus werden een miljoenmiljard kortpittige kapsels ondervraagd over hun kennis van Oekraïne, het referendum en de exportmogelijkheden van het concept ‘huishoudbeurs’. Gek genoeg reageerde op de laatste categorie vragen niemand met “heb je wel eens van de Conventies van Geneve gehoord?”. Het interesseniveau in dit eerste filmpje uit de serie over de huishoudbeurs houdt zo’n beetje het midden tussen ‘Ik weet er niets van, maar ik weet wel dat ik nee ga stemmen’ en ‘Ik weet er niets van, en meer weten wil ik ook niet’, en, op de vraag ‘wat is het eerste waar je aan denkt als ik het woord Oekraïne gebruik?’

Ja, veel buitenlandse mensen natuurlijk.

Waarschuwing voor u gaat kijken: Dit is op geheel op eigen risico. Retecool aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor psychologische of lichamelijke (gevolg)schade.

Speciaal voor de oplettende kijkertjes is in bovenstaand filmpje op verschillende momenten een Bas Taart verstopt. Hij is te herkennen aan zijn T-Shirt met RC logo erop en aansteekbare brede grijns. Wie alle verschijningen weet te vinden maakt kans op een geheel verzorgde reis naar Kiev!

Weer een referendumpots? Ja duh, daar krijgen we voor betaald! Ehhh… Daar zijn we vóór. Jullie dus als het goed is ook. Zo potsen wij alle referendumposts hier. Daarnaast zijn wij van Retecool natuurlijk ook super behulpzaam. Zo weten wij bijvoorbeeld precies wat je moet doen als je opeens Adolf Hitler blijkt te zijn geworden. En tenslotte vinden het heel leuk als u ons volgt op Twitter en de moeder liket op Facebook.
0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties