More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Zalige Kerstkneiters 2021 – SBS6 kan uitblijven vandaag

  De campingzender, alias SBS6, is natuurlijk al jaren de plek die ieder weldenkende Nederlander vermijdt als de top2000 pest. Al jarenlang poogt men aldaar een dusdanig laag niveau te bereiken dat zelfs geldhongerige zwakbegaafden afhaken.

  Maar er is groot nieuws! Wat, zult u zeggen, heeft Renaldo Put een nieuwe kapper? Is Daisy Talens eindelijk aan een man? Is Berry Swertz naar de logopedist geweest? Heeft Mira Soeteman weer met al haar chirurgenvrienden een actie opgezet voor Kika?

  Whahahahahaha, nee. Retecool maakt met 1 post het laatste breideltje functionaliteit van SBS6 overbodig. Ze zenden dit jaar bij gebrek aan ongeveer alles een 4 uur durende video van een haardvuur uit. En daar kunnen wij overheen. Hieronder dus 10 uur haardvuur en dan heeft u mooi de tijd om SBS6 definitief van uw TV te verwijderen.

  https://www.youtube.com/watch?v=kt4Z2AA5Kj0

  De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2020, 2015, 2016, 2021, 2017, 2019 èn 2018 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen acht jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

  5 2 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN