More

  RECENTE POSTS

  Hollandse Hits Maandag – Renaldo Put ft. Greenlegend – Links of Rechts

  Nieuwe week, nieuwe kansen voor de oneindige roem voor het Neerlandstalige zangsegment op je Retecool. Deze week Renaldo Put (was toch blijven voetballen jonguh) en Greenlegend met “Links of Rechts”.

  Waar bijvoorbeeld een Nieke (naast een prima set tieten en niet vervelend hoofd) helaas een stem voor een blog heeft en je Rein Mercha z’n woonwagen het liefst luchtdicht wil dichtlassen, geeft Renaldo als je hem zo ziet niet meteen de vibe “wereldartiest” af.

  Dit nummer heeft ondanks alles absolute hitpotentie. Renaldo heeft zowel z’n naam, z’n kapper als z’n hoofd niet mee. Daar kun je nog zoveel autotune opschroeven, dat blijft opvallen. De tekst is bijna zo slecht als dat lettervermicelligeneuk van Zangeres Nieke, een belangrijk verschil is dat Nieke twee tieten heeft en de achtergronddanseressen van Renaldo vier. (samen).

  Ondanks al die zichtbare en hoorbare handicaps, is het nummer onverwachts catchy. Dit is een soort dampende orgie van de Delta- en Mu-variant, maar dan op Hollandse niveau.

  Enorm pluspunt is overigens ook dat deze clip 0.0 Donnie heeft, maar om de rappende medemens te bekoren zit er wel een soort behaarde gehaktstaaf met een petje in de clip.

   

  5 2 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  20/09/2021 - 12:21 12:21

  Een weinig verrassende deun.
  Het rijmt beter dan bij menig andere Hollandse Held, maar de tekstbeleving blijft magertjes.
  De rap doet de broek niet bollen; de meisjes ook niet.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN