More

  RECENTE POSTS

  Hollandse Hits Maandag: Rein Mercha – Zoals Jij Is Er Geen Één

  Rein Mercha, de Neerlandse Barry White (aldus zijn fans) heeft een nieuwe Officiële Videoclip losgelaten op de dag dat alle vax sheople zouden ontploffen door 5G-microgolven. Helaas werd het gewoon 12 augustus en zijn we dus niet uit ons lijden verlost, niet van Rein Mercha.

  Je kent hem toch wel, Rein Mercha, de man die gelooft dat kontvocht een prima moisturizer is, voor wie een enkele windsor nog een ongrijpbare hogere motorische vaardigheid is en wiens songteksten zoveel diepgang hebben dat ze onvindbaar zijn.

  Inderdaad, iedereen was blij totdat de Poepstreeppiet begon te zingen. Tenslotte mega kudos voor het CGI-team wat zo kunstig de anus van een walvis met buikloop op het gezicht van Rein Mercha gedeepkafed heeft.

  5 6 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  16/08/2021 - 13:03 13:03

  Kijk…dat je gek op je meis’je’ bent en na een paar biertjes spontaan een liedje over haar zingt, dat begrijp ik helemaal. Gebeurt ons allemaal wel eens en is niks mis mee.
  Maar gratis tip:”HOU HET VOOR JEZELF”
  Maak er geen opname van en doe de ramen van de caravan even dicht.
  Laar ook de kinderen erbuiten. Die moeten straks ook weer naar school en 9-jarige klasgenootjes zijn gemener dan een roedel Talibanstrijders die een ex-tolk spot,

  Verder is het de dikke kant links over dun rechts, dan de dikke flap langs de nek omhoog en onder zichzelf en links door weer naar beneden. Als het dan ongelijk hangt niet proberen de boel te corrigeren, maar gewoon losknopen en opnieuw proberen.

  Flepz0r
  Beheerder
  16/08/2021 - 14:33 14:33

  Wat zitten er een hoop goudgekleurde sfeerelementen van bepaald allooi in de clip.

  Nijneman
  16/08/2021 - 22:10 22:10

  Nou nou nou! Een beetje respect voor de man die zijn eigen naam in t zadel van zijn scooter geborduurd heeft…

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN