More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Zalige Kerstkneiters 2021 – Marco de Hollander – Kerstfeest Voor Iedereen

  We kennen natuurlijk allemaal Marco de Hollander. De zanger met een lach zo aanstekelijk als brandwerende isolatie. Hij is al vaker op RC geweest, onder andere met twee kerstshits.

  Dit jaar heeft Tedje Teflon een nummer met de welluidende tekst Kerstfeest Voor Iedereen. Net als voorgaande kerstkneiters heeft Marco weer al z’n vrienden uitgenodigd en zit hij weer in een blaartrekkend lelijk interieur te zingen. Sinds de vorige keer dat hij op de pijnbank ging heeft hij een nieuwe bril gekocht, hetzelfde model als Giel Beelen en dat zegt waarschijnlijk meer dan genoeg. Daarmee willen we zeker niet zeggen dat Marco de Hollander aan minderjarige meisjes zit, daar is helemaal geen bewijs voor.

  Het laatste wat nog opvalt is dat Marco de Hollander z’n hoofd op z’n romp zit met zo’n klein springveertje. Het beweegt vrij ad random heen en weer alsof iemand er een tik tegenaangeeft en het vervolgens 20 seconden nabeweegt.

  De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2020, 2015, 2016, 2021, 2017, 2019 èn 2018 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen acht jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

  5 2 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN