More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Zalige Kerst Kneiters 2020: Marco de Hollander – Winters Waren Koud

  Geen editie van de Retecool Zalige Kerstkneiters is ècht compleet zonder het halfrauwe gourmethoofd van Marco de Hollander. U werd al vergast op hem in 2015 en kwam hem al eens tegen het jaar erna. Nu ging dat u natuurlijk niet in de koude kleren zitten, maar we vernamen van de psycholoog dat de EMDR aanslaat.

  Hoog tijd voor een nieuwe kneiter van de man die op de basisschool nog verkozen werd tot “Least likely om binnen 5 jaar aangesproken te worden tijdens een speeddatingavond”. Even zien of die therapie van u echt werkt.

  Om toch een stukje top 2000 gevoel erin te houden (herkenbaarheid, herinnering aan kelderboxverkrachtingen terwijl Danny Vera aanstaat, etc) heeft Marco de Hollander het nummer Cold Cold Christmas van Dana met een draaiende kettingzaag anaal opengereten omgekat naar het kneitercreatieve “Winters waren koud”, want het moet ook voordemense die geen Engelands kunnen bereikbaar blijven alsmede inclusief zijn. Sterkte.

  De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2020, 2015, 2016, 2017, 2019 èn 2018 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen zeven jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

  5 1 stem
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Fierce Gentleman
  26/12/2020 - 21:48 21:48

  Dit heerschap is jammer genoeg niet door de ‘Dolf Jansen’ security bewaking veiligheidspoort gekomen. Nederland liet hier ‘n schitterende kans liggen.

  Laatst bewerkt op 3 jaren geleden door Fierce Gentleman

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN