More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Zalige Kerst Kneiterts 2015 – Marco de Hollander – Kerstfeest met je vrienden

  Zojuist op hoog niveau redactieoverleg. Bij het nalopen van alle posts van de zalige kerstkneiters waren ondergetekende en Der Webmeister ons enorm aan het afvragen waar sliertverdomme toch Marco de Hollander was. Niet dat we hem missen, ja, als kiespijn. Maar toch is een verzameling van de meest oorebolaopwekkende muziek niet compleet zonder het oeverloze gewauwel van Marco de Hollander. Vandaar op derde kerstdag, vandaag, voor jullie, een nagekomen bericht.

  Wat wil het feit, Marco de Hollander heeft een plaatje opgenomen met als titel “Kerstfeest met je vrienden“. En die clip kenmerkt zich dat daarin figureert “Marco de Hollander” en wat plastic poppetjes en toevallige voorbijgangers. Nergens staat Marco in beeld -met- vrienden. Dus dan heeft u helder hoeveel vrienden Marco de Hollander heeft. Of althans, hoeveel daarvan met hem kerstfeest willen vieren. Je ziet een downy, Jayden, dus hij heeft ooit bovenop een mokkel gelegen, want geen weldenkend mens noemt z’n kind zo. Verder staat er een koppeltje in het tuincentrum die toevallig voor de camera een hartje in de boom hangen met de tekst “Een liefde volle kerst“. En zo zien ze er ook uit. Verliefd en vol.

  Nu heeft Marco een smoelwerk dat prima te combineren valt met boksbeugels, honkbalknuppels en andere harde of scherpe voorwerpen. Serieus. Probeer die clip eens met zonder geluid uit te kijken zonder dat je uit reflex slaande bewegingen naar het scherm gaat maken. En dan is de zang ook nog ruk.

  De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van dit èn vorig jaar zien? Deze tag laat ze allemaal zien.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN