More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Zalige Kerstkneiters 2021 – 🎄VLOGMAS #3 2021🎄| NOG MEER KERSTVERLICHTING OPHANGEN | DANIELLE VLOGT VLOG

  En zo gaat het hard, het tweede kerstdagontbijt opgeconsumeerd, tijd voor wat leuks. Helaas zit u tijdens kerst op RC, dus leuk wordt het niet. Het is immers het seizoen van Retecool’s Zalige Kerstkneiters en zo gaan we nu op bezoek bij een oude bekende van vorig jaar.

  Danielle Vlogt (waarschijnlijk niet haar echte achternaam) is hierrr al eens aan bod gekomen. Ze is een vrouw met plus size, 40+ mama (niet het BMI, heel flauw) van 2 kinderen. Een beetje de Kelsey en Jeffrey van het vlogmassen, want zoals de tekst bij de video al aankondigt, je krijgt wat je ziet. Zoals ze het zelf zo treffend zegt: In mijn vlogs (….) dat dikke mensen net zo gewoon zijn als ieder ander mens.

  Ze heeft in een andere video de kerstboom opgetuigd, dus mochten Damian, Fyodor, Kiona, Sarana en Quirino je helemaal warmgekregen hebben voor de kerstboom optuigen, dan kun je dat HIER met Danielle nog een keer dunnetjes overdoen. Oh en ze maakt er net als vorig jaar een punt van om een kopje koffie te drinken, dit keer godzijdank zonder closeup beelden.

  https://www.youtube.com/watch?v=wj1Mh51ukI0

  De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2020, 2015, 2016, 2021, 2017, 2019 èn 2018 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen acht jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

  5 2 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN