More

  RECENTE POSTS

  De sluiting van de Action heeft helaas deze ramp niet weten te voorkomen – Retecool’s Zalige Kerst Kneiters 2020

  Tien dagen geleden sprak aanstaand demissionair premier Mark Rutte de natie toe en bracht de sombere mededeling dat de hele tyfushut op slot ging. De vlag ging uit in de bunker, want naast dat we niet van mensen houden en graag in alle rust onze oesters, zalmzijdes en moeilijk wild uit de koeling respectievelijk vriezer graaien bij de Hanos, zou die lockdown ook een gevoelige slag toebrengen aan de ergste hobby na porno schieten in de Befteling of het organiseren van een top 2000 avond: kerst shopvlogs.

  Voor wie nog niet bekend is met het concept shopvlogs, laat staan de kerstvariant daarvan, dan gaan vrouwen met enorme shoppers (in het jargon de “obesitassen”) naar de Action, lopen dan met een boog om Ed Baars heen die in staat te slaan voor weer een nieuwe uitvinding, en duiken bovenop alles waarvan u denkt “dan ben je toch een vrij goedkope hork als je dat soort rotzooi on-ironisch in huis haalt”.

  Vanavond, op kerstavond, gaan we dus kijken naar een bonte plofpourri van vrouwen die met een enorme obesitas zijn thuisgekomen.

  “Lekker sterk”

  Zo kunt u zich in 9 minuten laten bijpraten door Danielle:

  “Kijk dan hoe vet deze Actionspullen zijn!!!1!”

  Eerst gaat ze uit de advetkalender een cupje koffie trekken om die omstandig naar binnen te gieten, waarna ze je meeneemt in de auto naar de Action EN DAAROM HEBBEN WE DUS DE HELE HUT OP SLOT ZITTEN, VANWEGE DIT VOLSTREKT OVERBODIGE FUNSHOPPEN!

  Wie ook met een enorme obesitas thuisgekomen is, is Amanda. Dat is de zus van Chantal, die samen het kanaal levenvantweezussen hebben. Superleuke vlogs over CenterParcs Port Zelande, uitstapjes naar Tuincentrum de Boet en uiteraard kerstmeuk.

  “Gezellig in een huisje”

  En die kerstmeuk daar zoomen we even op in. Van afstand, Zoom, u kent het. Amanda is gezellig op de grond gaan zitten voor deze shopvlog voor de optimale vlogvrouwenangle en heeft haar obesitas om zich heen uitgestald. En dan voor de administratie tussendoor even melden wat iets gekost heeft:

  “Kenkergoedkoop man jonge”

  En om deze heilige driegulzigheid te complementeren hebben we Amy Melissa Kruit, die u al zag als topica, die zich toelegt op d’r hoofd in een bak latex drukken in de ochtend Beauty Lifestyle Fashion en Travel. Ze is naast liefhebbende vrouw ook moeder van Vienna en dat arme kind moet dus noodgedwongen figureren in de vlog.

  “NEE VIENNA, BLIJF ZITTEN”

  Deze dame heeft werkelijk voor een klein vrachtwagenchauffeurssalaris aan tyfuszooi opgehaald bij de Action. Mits u het geluid niet uitzet hoort u daarnaast haar pestpleuristeringkankeraccent. Even op de muteknop klikken en het wordt toch nog een stille nacht.

  De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2020, 2015, 2016, 2017, 2019 èn 2018 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen zeven jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

  5 2 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  24/12/2020 - 10:13 10:13

  Ga deze groep verlaten en met spoed. Idioten!!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN