More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Zalige Kerstkneiters 2021 – Jeffrey en Kelsey – WIJ GAAN EEN KERSTDORP MAKEN! – vlog 27

  Het zijn verwarrende tijden. Op ieder vlak. Daarom dat er voor u, op deze tedere kerstavonddag een post is waarbij alles precies is zoals u verwacht. Jeffrey en Kelsey gaan namelijk een kerstdorp maken en wij zijn erbij.

  En Jeffrey en Kelsey zien er ook precies zo uit als u een Jeffrey en Kelsey verwacht. Jeffrey is stukadoor, ze gaan naar Lloret de Mar, verblijven bij Cor en Don en spreiden op iedere mogelijke wijze hun smaak tentoon en hun hondje heet Angel. Kortom, geen verrassingen, geen onverwachte situaties, gewoon WYSIWYG. En ook voor wat betreft het kerstdorp, u krijgt precies waar u nu aan denkt.

  Het enige, en dat zie je bijvoorbeeld ook bij gruwelijke moorden, is dat de verdachte voor de rechter vaak niet het *waarom* kan aangeven van de daden, zelfs als deze op video vastgelegd zijn. Ook hier is het slechts gissen *waarom* ze een kerstdorp gingen bouwen.

  De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2020, 2015, 2016, 2021, 2017, 2019 èn 2018 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen acht jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

  5 3 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  24/12/2021 - 18:20 18:20

  KOOP GODVERKUTDOMME EEN MIRCO MET PLOPKAP SCHRALE NEUKZEUG!

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  Toxteth O'Grady
  24/12/2021 - 18:22 18:22

  Echt, geld zat om haar leipe pijpbek op te laten spuiten, maar geen budget voor fatsoenlijk te bloggen.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN