Retecool’s Zalige Kerst Kneiters 2019 – Ik Haat Gourmetten

1
449

Op de YouTubes buitelen de parttime Influence-moeders over elkaar heen om maar zo hysterisch mogelijk over alle gourmet-meuk van de Action, Ikea of Albert Heyn te roepen hoe GE-WEL-DIG het allemaal wel niet is, al dan niet onder invloed van de fles lunch-Chardonnay.

Gelukkig is er ook nog deze uiterst sympathieke en ook nuchtere juffrouw genaamd Appelkaas, die een fris tegengeluid laat horen op het marketingkanaal tot waar Youtube stilaan is verworden. Gourmetten is namelijk stomvervelend, gemakzuchtig en een mega-achteruitgang in de evolutie. Het schijnt zelfs zo te zijn dat zowel de Neanderthalers als de dinosaurussen uitstierven omdat ze zich inlieten met gourmetten. Echt waar! Dat hep namelijk gestaan op Facebook!
Had ik alleen de opvoeding van m’n dochtertje mogen doen, dan zou ze zeker ook zulke filmpjes hebben gemaakt.

De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 èn 2019 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen zes jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Toxteth O'Grady
Beheerder
25/12/2019 - 20:10 20:10

Faith In Humanity Restored