More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Zalige Kerst Kneiters 2019: Malgorzata Godlewska – Cicha noc – Kolędy

  De FDF en weldenkende mensen. Tegenpolen. Wie niet tegen Polen zijn, is uw redactie, want we hebben een lekkere Poolse kerstverwennerij gevonden.

  Het is niet de dame in de foto hierboven, al heeft die ook prima ballen. Maar sinds reet van Feestbroek geswifferd wordt wanneer er ook maar een kleine tepelheuvel te zien is op een foto, moeten we op straffe van het verslag leggen van een concert van Blóf de melkbussen vervangen worden door melkbussen. Dus om te voorkomen dat vrind Zuckerberg fork you zegt en dat de feestbroekvrienden van reet deze kerst verstoken blijven van 141414 voedselfoto’s moet u zelf nog even het onderstaande filmpje aanzetten om te zien hoever het pakje uitgepakt wordt.

  [INSTANTEDIT] Goddomme, dachten wij even makkelijk en snel die video te plempen (pakje opentrekken, water toevoegen en ze is nat), blijkt er gewoon een heul verhaal achter te zitten. Die Malgorzata Godlewska, hier (na een volgje) uitgebreid te bestuderen op Instagram, maakt een statement tegen de katholieke kerk met die clip. Er is namelijk ophef gekomen, omdat ze halfnakend een christelijk kerstliedje zingt, maar de echte schande, aldus haar verhaal, is dat de bisschoppen op de sneeuwvlokken niets doen tegen kindermisbruik in de Poolse Katholieke kerk. U zag er eerder een docu over op RC.

  De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 èn 2019 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen zes jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN