More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Zalige Kerst Kneiters 2018: Mariah Carey gaat nooit meer weg

  De Wetenschap, lieve Retecoollezertjes! Altijd goed voor een onweerlegbare verklaring voor dingen die we gevoelsmatig allang wisten. Zoals dat als je iets loslaat dat het omlaag, en niet omhoog valt. Diezelfde wetenschap heeft nu bewezen dat Kerstmis niet draait om familie, of de Kerstman, of Gourmetten of Home Alone, nee, niks van dat alles. Kerstmis draait om Mariah Carey.

  Wat de neukende neuk is dit nou voor onheilspellend bericht, hoor ik u alweer denken? Het werkt ongeveer als volgt: muziek die u hoort tijdens een bijzonder moment nestelt zich extra diep in de Prefrontale Cortex, en zoals u op school geleerd zijn dat de voorste delen van de Frontale Kwabben. En néé Flepz, Frontale Kwabben zijn niet die klotsende jetsers die bij Mariah Carey aan de voorkant zitten. Niet alleen regelt de Prefontale Cortex het lange termijn geheugen, het haalt ook te pas en te onpas stukken uit dit archief naar boven. Je zou dus enigzins plastisch uitgedrukt kunnen stellen dat ons gevoel voor nostalgie hier aan het werk is. En omdat we Mariah Carey ieder jaar weer horen tijdens een bijzonder moment als Kerst, nestelt het zich ieder jaar steeds dieper en dieper in onze nostaligische G-spot. Medisch gezien is het alsof we een fijne jeugdherinnering ieder jaar opnieuw IRL beleven, als een soort Groundhog Day. Mariah Carey en Wetenschap was trouwens al eens eerder onderwerp hier op Retecool. U weet nu ook waarom die TOP2000 zo vastgeroest zit als een oude Ikea bout, gewoon vanwege hetzelfde principe als hierboven beschreven. Vuurwerk, oliebollen en de Bho Rap, het is niet alleen onlosmakelijk met elkaar verbonden, er wordt ieder jaar opnieuw een dikke laag verse lijm op gesmeerd.

  De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2015, 2016, 2017 èn 2018 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen vijf jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Prof.Dr.A.P.E.Pakkie
  Prof.Dr.A.P.E.Pakkie
  Gast
  26/12/2018 - 15:35 15:35

  Nou ja, zeg ! De professor mag dan al wat ouder zijn dan de gemiddelde Retecooler, maar hij prefereert toch een andere versie van dit wat uitgewoonde nummer. Doe maar de hardstyle verise van Dr Rude & 2nd Bass Hardstyle Bootleg. ~Lekker beukuh !

  Prof.Dr.A.P.E.Pakkie
  Prof.Dr.A.P.E.Pakkie
  Gast
  Antwoord aan  Der Webmeister
  26/12/2018 - 20:12 20:12

  Hopelijk werkt dit …. en het begint pas vanaf 46 seconden leuk te worden.
  https://youtu.be/SQfOw6_s_lc

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN