More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Zalige Kerst Kneiters 2016 Tekstontleden – Mariah Carey – All I Want For Christmas Is You

  Mariah Carey’s hardnekkige oorwurm lijkt dit jaar populairder dan ooit, en schijnt volgens Spotify zelfs Wham’s Last Christmas van de eerste plek te hebben gestoten in de Christmas Top zoveel. Mooie aanleiding om er ons vlijmscherpe fileermes eens in te steken, oftewel: we gaan gewoon even lekker tekstontleden!

  “I don’t want a lot for Christmas
  There is just one thing I need”

  Mannen willen maar één ding, hoor ik wel eens, nou ja, best wel heel vaak eigenlijk, want zo zijn mannen evolutionair gezien nou eenmaal geprogrammeerd. Maar Mariah draait er zo te lezen ook niet omheen dat ze maar één ding wil. Nu zagen we gisteren al dat ze een paar stevige uithangborden in haar etalage heeft staan, dus de vraag is wat voor signaal ze daarmee denkt uit te zenden? Zou dat ene ding van haar hetzelfde ding zijn waar al die mannen aan denken? Lees verder en je weet het!

  “Santa Claus won’t make me happy
  With a toy on Christmas day”

  Oei oei oei! Dit klinkt toch ook weer erg dubbelzinnig. Hier dringt zich onmiddellijk het beeld op van een vrouw die wel een beetje klaar is met haar kleine zwarte Tarzan speeltje op batterijen, en gewoon dringend the real thing nodig heeft: een gezellige vent van vleesch en bloed!

  “Santa won’t you bring me
  The one I really need
  Won’t you please bring my baby to me quickly”

  Hoeveel meer directer wil je het hebben? Mariah wil gewoon dat de Kerstman een lover onder haar Kerstboom legt, en gofferdomme snel een beetje ook.
  Ja maar web, wat zeur je nou allemaal, is toch niks mis mee? Hoor ik u alweer zeiken. Inderdaad, wat Mariah als volwassen vrouw uitspookt in de slaapkamer moet ze helemaal zelf weten. Maar wat hebben haar vleselijke verlangens nou helemaal met Kerstmis te maken? Of heeft ze een of andere vreemde fetish waardoor ze enorm opgewonden raakt van Kerstmis? En bovendien: beseft ze wel dat miljoenen onschuldige kinderen dit liedje uit volle borst meezingen? Jezus, mens, beheers jezelf een beetje!

  De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2015 èn 2016 zien? Deze tag laat ze allemaal zien.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  25/12/2016 - 15:48 15:48

  “beseft ze wel dat miljoenen onschuldige kinderen dit liedje uit volle borst meezingen?”
  Wat is toch die obsessie met het kinderen proberen voor te liegen dat seks niet bestaat? Worden ze alleen maar preuts van en dat is bijzonder slecht voor je puberteit.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN