Brekend nieuws uit de Wondere Wereld der Wetenschappen, lieve Retecoollezertjes, en iets wat u en ik natuurlijk allang wisten: te veel van die übervrolijke, boterjus gladde Kerstkneiters al maanden vóór Kerst is ronduit slecht voor je geestelijk gezondheid. En nee, niet om de simpele reden dat je uit walging over je driedubbele nek gaat. Het probleem blijkt veel dieper te zijn. Klinisch psycholoog Linda Blair (niet te verwarren met de gelijknamige actrice) legt het ons uit!

“Kerstmuziek is zonder meer extreem irritant als het opdringerig hard, en veuls te vroeg in het jaar wordt afgespeeld. Het geeft mensen het gevoel dat ze in de val zitten, want het herinnert ons eraan dat we nog cadeautjes moeten kopen, een kerstdiner moeten verzinnen, en bedenken wat we met moeder gaan doen dit jaar. Tot vreugde van menig detaillist beginnen sommige mensen gelijk hiermee, ook al is het nog hartje zomer. Maar de meesten van ons sluiten zich er voor af, zeker mensen die in retail werken en die tyfusmuzak de gotganse dag horen, en daar schuilt het gevaar. Het leidt niet alleen af, het kost ons energie om ons er voor af te moeten sluiten. We moeten ons inspannen om niet te willen horen wat we horen, waardoor concentratieproblemen optreden.


Nog erger wordt het als we dat ellendige “All I Want For Christmas” horen van Mariah Carey. Op het eerst gehoor lijkt het op de normale Kerst diahree die Sky Radio ons voorschotelt, maar PAS OP! Nu was al een tijdje bekend dat als je het achterstevoren afspeelt, het ramvol met Satanische boodschappen blijkt te zitten, die de Blanke Superioriteit in het algemeen verheerlijken, meer in het bijzonder de Ku Klux Klan, nazi’s en skinheads. Maar het blijkt nog erger! Onlangs werd ontdekt dat wanneer je onderstaande Video achterstevoren èn ondersteboven afspeelt, je Mariah Carey (die tegenwoordig wel wat wegheeft van Patty Brard) in een doorschijnend niemandalletje ziet waaronder ze geheel naakt is. THE HORROR! En Mariah Carey naakt is als een wedstrijd van het Nederlands Elftal op TV: je weet dat het afschuwelijk zal zijn, maar ja, je gaat toch kijken. But for the love of God, Don’t try this at home, kids!”

0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ds. Ploppo
Redacteur
09/11/2017 - 18:42 18:42

Welke notering heeft “All I want for Christmas” eigenlijk in de top-2000?

Flepz0r
Beheerder
Antwoord aan  Ds. Ploppo
09/11/2017 - 19:31 19:31

Olie, vuur, etc

Roel Zwaar
Antwoord aan  Ds. Ploppo
09/11/2017 - 21:21 21:21

Ahrrggg!! He said the word!

Sjofels de Pofels
Antwoord aan  Ds. Ploppo
09/11/2017 - 23:37 23:37

Oh ja, dat programma, wordt dat niet gepresenteerd door Francisco van Jole.

Broeder Bolognese
10/11/2017 - 09:30 09:30

comment image

Wtrdk
Lid
10/11/2017 - 12:13 12:13

Vet! Betekent ook dat Sirius Riekwest er weer aan komt. Met andromien en andere 3FM Jocks die zo ontzettend veel geven om een ander! Heus wel!