Brekend nieuws uit de Wondere Wereld der Wetenschappen, lieve Retecoollezertjes, en iets wat u en ik natuurlijk allang wisten: te veel van die übervrolijke, boterjus gladde Kerstkneiters al maanden vóór Kerst is ronduit slecht voor je geestelijk gezondheid. En nee, niet om de simpele reden dat je uit walging over je driedubbele nek gaat. Het probleem blijkt veel dieper te zijn. Klinisch psycholoog Linda Blair (niet te verwarren met de gelijknamige actrice) legt het ons uit!

“Kerstmuziek is zonder meer extreem irritant als het opdringerig hard, en veuls te vroeg in het jaar wordt afgespeeld. Het geeft mensen het gevoel dat ze in de val zitten, want het herinnert ons eraan dat we nog cadeautjes moeten kopen, een kerstdiner moeten verzinnen, en bedenken wat we met moeder gaan doen dit jaar. Tot vreugde van menig detaillist beginnen sommige mensen gelijk hiermee, ook al is het nog hartje zomer. Maar de meesten van ons sluiten zich er voor af, zeker mensen die in retail werken en die tyfusmuzak de gotganse dag horen, en daar schuilt het gevaar. Het leidt niet alleen af, het kost ons energie om ons er voor af te moeten sluiten. We moeten ons inspannen om niet te willen horen wat we horen, waardoor concentratieproblemen optreden.


Nog erger wordt het als we dat ellendige “All I Want For Christmas” horen van Mariah Carey. Op het eerst gehoor lijkt het op de normale Kerst diahree die Sky Radio ons voorschotelt, maar PAS OP! Nu was al een tijdje bekend dat als je het achterstevoren afspeelt, het ramvol met Satanische boodschappen blijkt te zitten, die de Blanke Superioriteit in het algemeen verheerlijken, meer in het bijzonder de Ku Klux Klan, nazi’s en skinheads. Maar het blijkt nog erger! Onlangs werd ontdekt dat wanneer je onderstaande Video achterstevoren èn ondersteboven afspeelt, je Mariah Carey (die tegenwoordig wel wat wegheeft van Patty Brard) in een doorschijnend niemandalletje ziet waaronder ze geheel naakt is. THE HORROR! En Mariah Carey naakt is als een wedstrijd van het Nederlands Elftal op TV: je weet dat het afschuwelijk zal zijn, maar ja, je gaat toch kijken. But for the love of God, Don’t try this at home, kids!”

6

Reaguur dan!

Gewoon even inloggen om te reaguren
avatar
Plaatjes
 
 
 
Audio en Video bestanden
 
 
 
3 Reacties
3 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
WtrdkBroeder BologneseSjofels de PofelsRoel ZwaarFlepz0r Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Ds. Ploppo
Eindbaas!
Eindbaas
Ds. Ploppo

Welke notering heeft “All I want for Christmas” eigenlijk in de top-2000?

Flepz0r
Eindbaas!
Eindbaas

Olie, vuur, etc

Roel Zwaar
Eindbaas!
Eindbaas
Roel Zwaar

Ahrrggg!! He said the word!

Sjofels de Pofels
Eindbaas!
Heerser
Sjofels de Pofels

Oh ja, dat programma, wordt dat niet gepresenteerd door Francisco van Jole.

Broeder Bolognese
Actief baasje
Uber Heerser
Broeder Bolognese

Wtrdk
Actief baasje
Newbie

Vet! Betekent ook dat Sirius Riekwest er weer aan komt. Met andromien en andere 3FM Jocks die zo ontzettend veel geven om een ander! Heus wel!