Retecool’s Zalige Kerst Kneiters 2018: Koken met Kate en Kate

0
469

Onze favoriete Foodies zijn natuurlijk Kate & Kate van de Katering Show, jaren geleden hier al eens bij u geintroduceerd, maar helaas de link niet terug kunnen vinden in het archief. Het hele archief trouwens ook niet terug kunnen vinden, maar dat onderwerp is een gevoelig puntje hier in de redactiebunker, en het is Kerst, dus dat vergeten we maar even voor de lieve vrede. Dus!

Kate & Kate zijn twee ongehuwde, kinderloze 35+ dames uit Australie, en zijn de bezitters van een almaar sneller tikkende biologische klok, een bonte verzameling voedsel intoleranties, en een verontrustend groot latent alcoholprobleem. Koken kunnen ze als de besten, alleen ze wekkend de indruk er niet altijd evenveel zin in te hebben, vooral na het nuttigen van wat alcohol. Kortom, Kate & Kate hadden niet miststaan als leden van mijn schoonfamilie.

De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2015, 2016, 2017 èn 2018 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen vijf jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties