More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Zalige Kerst Kneiters 2018: De Ultieme Gourmettips part 2

  Tweede Kerstdag en dat betekent The Morning After dat u gisteren lekker heeft liggen Gourmetten met de hele Happy Family! Lekker makkelijk en simpel want dankzij de Albert Heijn is de traditionele Kerststress helemaal teruggebracht tot twee muisklikken: ééntje voor de Gourmetbox voor 4 personen, en ééntje voor de bijbehorende 6 flessen Gourmetwijn. Waarom zelf nog nadenken? Wat kan er misgaan?

  Wat er mis kan gaan ervaart u vanochtend in alle hevigheid. Uw huis oogt als een gastronomische apocalypse. Het stinkt naar snackbar en u zit met een intens smerig gourmetstel te kijken. Gelukkig is daar het youtubekanaal Kieskeurig dat u ternauwernood van de afgrond vandaan sleurt met de ultieme Gourmettips. We nemen ze even met u door.
  Het eerste filmpje hieronder gaat over de vieze geurtjes van het Gourmetten, en de dame lijkt wel verdacht veel op Ellen van Kreatief met Kurk. Tip 1 luidt: “vooraf de gordijnen éven weghalen”, want die gore snackbarlucht van het Gourmetten blijft nog maanden in je gordijnen zitten. Daar lopen we dan al tegen het eerste bezwaar aan, want àls wij al Gourmetten dan doen we dat bij voorkeur natuurlijk met de gordijnen strak dicht, in het donker met de lampen uit en op fluistertoon, bang als we zijn dat de buren ons zouden betrappen. Tip 2 is om alle ramen en deuren tegen elkaar open te zetten plus de afzuigkap op max. Leuk bedacht zolang ook hier de buren niet meekijken en het niet onder de 20 graden is buiten. De derde tip is om een pannetje azijn helemaal droog te koken, zodat de vette gourmetlucht wordt verdrongen door de heerlijke geur van verse Volkskranten. Volgens tip 4 zouden we de stoelen na het gourmetten moeten “insprayen met een ontgeurder op basis van enzymen” (ik verzin dit echt niet). Wat als bijkomend voordeel heeft dat het typische mannenvlekken ook verwijderd. Enzijmen in je broekje! Tip 5 is een variant daarop, namelijk het verbranden van blaadjes laurier. Wat dat betreft kun je net zo goed vier willekeurige ping en klaar maaltijden in de zittingen van de stoel smeren, of een lading slachtafval in vergaande staat van ontbinding je huis binnen kruien, dan ruik je de Gourmetlucht ook niet meer.

  Het tweede filmpje hieronder vertelt u hoe u het gourmetstel en de bijbehorende pannetjes weer schoonkrijgt. Je zou het gourmetstel, met de stekker nog in het stopcontact gestoken, in de vaatwasser kunnen zetten, waardoor de viezigheid er letterlijk afknalt. Dezelfde Ellen als uit het eerste filmpje adviseert echter om eerst de etensresten eruit te halen, en daarna een nachtje in de biotex te zetten, ook al zo’n probaat middel is om typische mannenvlekken weg te krijgen. Biotex in je broekje! Beter is het om dat hele flikkerse gourmetstel met pannetjes en al in de kliko mikken en géén nieuwe kopen. Dat is het dwingende advies van ondergetekende.

  De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2015, 2016, 2017 èn 2018 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen vijf jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN