Gatverdamme, lieve Retecoollezertjes. Eerder liet ik u al kennismaken met de dubieuze gebiedende wijs van Zanger Jaman, maar de zanger van deze kneitert gaat nog een stapje verder.

“Met Kerst ben ik bij jou”, dat zijn teksten voor iemand die solliciteert naar een straatverbod. Of erger. Wat zo begint eindigt voor je het weet in een treurig nieuwsbericht over een tragisch familiedrama. Ik krijg het haast niet over m’n lippen, en ik moet ook een beetje kokhalzen nu ik het zo opschrijf, maar ik begin ineens Claudia de Breij te waarderen. “Mag ik dan bij jou” is natuurlijk een stukje beschaafde beleefdheid zoals het hoort.

De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2015, 2016 èn 2017 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen vier jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties