Kerstmuziek zoals Baudet het natuurlijk graag mag horen. Zou hij zijn Kerstgratificatie uit Moskou trouwens al binnen hebben? Ik denk haast van wel. Onlangs is-ie nog verkozen tot populist van het jaar bij zijn vrienden van de Publieke Omroep! Nog een paar jaar als een brave loopjongen voor de Russen werken en Baudet kan z’n eigen Lavendelfarm kopen in de Provence…

Raar trouwens dat Rusland 25 jaar geleden nog een vriend van links was, maar tegenwoordig dus van rechts. Overigens wordt de invloed die Rusland op allerlei verkiezingen in het westen heeft imho erg overdreven. Dat er nog altijd geen enkel Russischtalig nummer in de TOP2000 staat lijkt me wat dat betreft het sluitende bewijs. Speciaal voor Baudet en alle anderen die Rusland een warm hart toedragen, hier nog een dik uur met Kerstmuziek van Het Rode Leger. Jingle all ze way!

De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2015, 2016 èn 2017 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen vier jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties