Retecool’s Zalige Kerst Kneiters 2017: BAKKEN MET STAN EN ROSALY

2
654

En we gaan rustig verder met het culinaire gebeuren tussen al het muziekgeweld door. En hoe beter dat te doen dan met Rosaly. Een dromerig doch bijster inactief vlogmeisje op de youtubes met een HAVO diploma op zak.

En in deze video geflankeerd door Stan. Een soort kruising tussen een pak magere yoghurt en witte sportsokken. Rosaly haat dus haar ouders, zoveel is al wel duidelijk.

Stan is het type dat toevallig in de buurt stond toen de vriendinnen van Rosaly krampachtig een vriendje claimden, maar zodra Rosaly bij InHolland in Zwolle aanmonstert voor haar cursus studie opleiding Kinderpedagogiek is ze die klamme albino uit de provincie na 14 seconden vergeten en laat ze vermoedelijk avond aan avond twee pakken bruine vla naar binnen rausen, want ze haat nog steeds d’r ouders, maar Stanley en Ibrahim hoeft ze niet thuis te laten zien. Gaan we terug naar de video in kwestie, waar dit prille geluk nog niet rauw verstoord was. Ze gaan koekjes bakken. Want Stan is een enorme koekenbakker en mag toekijken hoe z’n mokkel chocokoekjes gaat maken. Of het recept gelukt is en de koekjes lekker zijn weten we niet, want de hele redactie kreeg de neiging om Tinder aan te slingeren.

De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2015, 2016 èn 2017 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen vier jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Leukoplast
Leukoplast
Gast
25/12/2017 - 14:21 14:21

Ik las “branden met satan en rosaly”.
Te veel goeie films gekeken de afgelopen dagen, denk ik.

Monade
Antwoord aan  Leukoplast
25/12/2017 - 14:54 14:54

Qua Kerst filmtippots:

Als ik Den of Geek en Carl Benjamin/Sargon of Akkad moet geloven, is “Star Wars: The Last Jedi” dé genderneutrale kerstfilm van 2017. Kijkon!

/Ik ben benieuwd naar de reactie van Star Wars-überfan Jake? Heeft ie, om zijn mannelijkheid in te tomen, de première bijgewoond in een bloemetjesjurk, met in elke hand een magnumfles prosecco? Vragen, vragen.