Retecool’s Zalige Kerst Kneiters 2017: Actionwoman part 2

0
456

Het zal u wellicht niet ontgaan zijn dat dit al het vierde jaar is dat we u de Zalige Kerst Kneiters brengen. Ooit begonnen als verlengstuk van de Hollandse Hits Maandag, maar intussen een eigen leven gaan leiden als verzamelbak voor diverse Kerstmeuk.

En wat mij nou zo leuk lijkt is het vooruitzicht om bijvoorbeeld in 2034 terug te blikken op 20 jaar Zalige Kerst Kneiters. Vooral om dan met de Retecamera langs te gaan bij bovenstaande Jinglenoëlle, om te kijken hoe het na al die jaren met haar is. Waarschijnlijk is ze dan verworden tot een kettingrokende, wat gezette vrijgezelle dame van middelbare leeftijd, in een Vinex-wijk in Almere. Waarbij we ons moeizaam een weg moeten waden door de hoeveelheid Action-kerstprullen die minstens een meter dik de gehele vloer aan het zicht ontneemt. Op handen en voeten komen we dan aan bij de zithoek, bijna verblind door de immense hoeveelheid nepkaarsen en andere kerstverlichting, waar Jinglenoëlle net een 360 graden Virtual Reality lifestream aan het doen is. “Wel effe liken en duimpje omhoog“, horen we haar iets te vrolijk zeggen.

De hele Actionwoman serie vindt je hier.

De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2015, 2016 èn 2017 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen vier jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties