Gourmetten, lieve Retecoollezertjes, we hebben het al vaker gezegd, maar culinair op een schaal van 0 tot 10 moeten we het op min 20 plaatsen.

Kijk, dat je geen zin hebt om te koken, en uit pure gemakzucht een gourmetpakketdoos in je winkelwagen flikkert, dat valt ergens nog te begrijpen. Maar dat je vervolgens een 10 minuten filmpje op youtube mikt om de gourmet-evangelist uit te hangen, en de zegeningen ervan als een soort 10 geboden aan je volgers te belijden, dan ben je toch wel ernstig van het padje af. Dan verdien je het om gekruisigd te worden.

De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2015, 2016 èn 2017 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen vier jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

2

Reaguur dan!

Gewoon even inloggen om te reaguren
avatar
Plaatjes
 
 
 
Audio en Video bestanden
 
 
 
1 Reacties
1 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Flepz0rhangmat Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
hangmat
hangmat

Als je naar de moeder van die chick kijkt weet je hoe die chick er ongeveer over 30 jaar uitziet.. Gecombineerd met dat persoonlijkheidje lijkt me dat nou niet te wijzen op een heel gelukkig gesternte voor de toekomst.

Flepz0r
Eindbaas

Diepgang van een Friese platbodem