Retecool’s Zalige Kerst Kneiters 2017: Actionwoman part 8

0
525

Langzaam slepen we ons als halfdode zombies naar de laatste aflevering van onze Kerst Actionwoman special. Over pakweg 25 jaar zullen we hieraan refereren als De Hel van ’17.

Het ergste hebben we tot het laatst bewaard. Wie dit van voor tot achter kan aanhoren verdient wat mij betreft een standbeeld. Alles is “heew ewwug leuk“, om de een of andere reden wordt het nodig gevonden om kassabonnetje erbij te laten zien, het zal allemaal wel. Vanaf deze plek nemen we volledig murwgebeukt afscheid van onze Actionwomen. En zoals ik na een rondje IKEA aan het einde bij de kassa altijd de neiging voel om de grond te kussen, net zo opgelucht voel ik hier een last van m’n schouders vallen dat het einde van deze helletocht bereikt is. Als jullie me nu even willen excuseren, dan ga ik nu even m’n polsen doorsnijden.

De hele Actionwoman serie vindt je hier.

De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2015, 2016 èn 2017 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen vier jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties