Vrolijk Kerstfeest, Lieve Retecoollezertjes, op deze Kerstavond! En u weet: Kerst betekent tradities, en traditiegetrouw proberen we hier op Retecool de start van de TOP2000 een beetje humaan te laten lijken door er een fijne reeks Kerst Kneiterts tegenover te programmeren, qua fysieke uitwerking ook wel bekend als de muzikale Salmonella in uw Gourmetvlees. En dat betekent dat u vanavond en op beide Kerstdagen, van heel vroeg tot laat in de avond, elk uur een Kerst Kneitert voorbij zult zien komen!

We kunnen niet beter aftrappen dan met Manon en Bibian, die ons uitleggen hoe je een mooie dikke laag salmonella op je gourmetvlees kweekt. Je begint met de dagen na Sinterklaas een vleesschotel met 35% korting te kopen, omdat de THT zo’n beetje voorbij is. Je legt dat dan tot Eerste Kerstdag veilig weg op een rustige warme plek, op zolder of onder je bed. Kijk maar.
Als het gourmetvlees nog niet vanzelf de keuken in is komen wandelen, dan haal je dat Eerste Kerstdag op tijd van te voren tevoorschijn. Als het goed is zie je nu dat het vlees als bij wonder is overwoekerd met gratis champignons en waterkers! Hoe mooi is die natuur dan! Wel even de maden er met een klein schilmesje uitpulken.
Wat ook opmerkelijk is: de kinderen van die dames heten River, Novelle, Nilo en Loa. Wat erg handig is, want zo hoeven ze geen reaguurdersnaam meer te kiezen als ze later op Retecool gaan.

De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2015, 2016 èn 2017 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen vier jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties