More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Zalige Kerst Kneiters 2017: Ben & Ruurd – Kerstmis Tijd (Christmas Time)

  Uiteraard is het makkelijk om mensen met een geestelijke handicap belachelijk te maken. En aangezien we hier houden van makkelijk en snel, is dat ook precies wat we gaan doen.

  Ergens is er nog de hoop dat deze act een slimme hoax is. Ben (de bolle) is in het dagelijks leven registeraccountant en Ruurd (de bril) is beleidsmedewerker bij de overheid. Nope. Helaas, het zijn echt “megole”.

  Is er dan iets op tegen dat downies plezier hebben, creatief zijn en dat doen delen op de httpees? Ach inderdaad, ze doen geen kleine mishandeling, of tongen niet met fascisten en liegen niet live over hun leugens. Maar dat neemt niet weg dat het nog steeds kkslechte muziek is, niemand luistert hier toch graag naar? Voor Ben en Ruurd is het een knappe prestatie gezien de dorre vlakte waarin hun hersenstam geplant is. Muzikaal is het hoogstens vertederend gezien hun achtergrond maar het is nog steeds niet alsof een engel een likje geeft over je trommelvlies. Of zoals iemand (gewist) reageerde bij de video: “wauw leuk genoeg hoor volgens mij ben ik ontvruchtbaar geworden sinds het zien van dit filmpje”.

  Laten we positief eindigen, 2018 wordt een prima jaar want Ben & Ruurd gaan per 1/1 solo. Dus kom maar op: Ben en Famke(Louise), Ruurd en Lil Kleine?

  De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2015, 2016 èn 2017 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters gebundeld, in een vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat kun je hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Der Webmeister
  Beheerder
  24/12/2017 - 22:24 22:24

  Peppi & Ben, Bassie & Ruurd?

  hangmat
  hangmat
  Gast
  24/12/2017 - 23:22 23:22

  haha! kostelijke tekst! +1

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN