Retecool’s Zalige Kerst Kneiters 2017: Actionwoman part 4

2
525

Dit keer gaan we op bezoek bij Pamela, maar wij mogen Pam zeggen. Pam is ook een actionwoman, 19 lentes jong, en in tegenstelling tot haar collega’s bespeuren we nog wel wat talent bij haar.

Leuk koppie, vlot verhaal, heerlijke Brabantse tongval, overtuigend gebracht. Je ziet haar zó een AVRO jeugdprogramma presenteren. Afgezien van de inhoud is dit nog best uit te zitten. Ik vraag me ook af waarom ze zich verlaagd tot het aanprijzen van al die action meuk, terwijl ze meer een Bijenkorf uitstraling heeft. Pam kan bovendien nog aardig zingen, maar ook daar is haar onderwerpkeuze verre van gelukkig (Bløf alert!). Het lijkt dus een beetje structureel probleem. Wat Pam imho nodig heeft is een A&R manager die haar helpt keuzes te maken voor meer serieuze kwaliteits-reportoire. Stuur me gewoon even een mailtje, en dan zal ik kijken wat ik kan doen, Pam!

De hele Actionwoman serie vindt je hier.

De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2015, 2016 èn 2017 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen vier jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
HarryM
HarryM
Gast
25/12/2017 - 20:25 20:25

Daar moet dus een kerstboom in?!

Bismarck
26/12/2017 - 09:35 09:35

“waarom ze zich verlaagd tot”
oh echt, webmeister?