Helaas moeten we het dit jaar voor het eerst sinds de geboorte van Kindeke Jezus doen zonder Home Alone op televisie, maar gelukkig barst het op Youtube van de gezellige alternatieven, in de vorm van Vlogvrouwen. U kent ze wel, de Home Alone huisvrouwtjes die met de camerafunctie van hun smartfoon wat glamour in hun leven proberen te brengen. Als spin-off van onze muzikale kneiterts strooien we dit jaar een paar vloggers onder uw Kerstboom.

Een enorme uitkomst voor de voyeur in mij, zodat ik ‘s avonds de deur niet uit hoef om stiekem te kijken wat er in al die woonkamers gebeurt. Dankzij de vlogvrouwen kan ik hun interieurtjes allemaal vanachter mijn computerscherm aanschouwen, met meer details dan ik in mijn natte dromen ooit voor mogelijk heb gehouden! Je mag in hun slaapkamers en badkamers kijken, je kunt ze soms bijna ruiken! Maar zelfs een officieel geregistreerde doorgewinterde voyeur als ikzelf deinst een beetje geschrokken terug voor al die zeer persoonlijke ontboezemingen die voorbijkomen. Treitervloggers, soit, maar vlogvrouwen zijn imho de potloodventers van het internet. Als ik hun hometours zie voel ik me vaak een soort van ramptoerist. Alsof je onbedoeld naar een erg ongeluk staat te kijken.
Uiteraard zal het u niet verbazen dat al deze vlogvrouwen in deze tijd van het jaar hun zorgvuldig uitgekozen kerstversiersels met de rest van de wereld willen delen, dus laten we gauw gaan kijken!

De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2015 èn 2016 zien? Deze tag laat ze allemaal zien.

0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
poligraf poligrafovich sharikov
25/12/2016 - 13:32 13:32

Ik durf het bijna niet te vragen, maar wat is een warmhoudpaal?

Monade
Antwoord aan  poligraf poligrafovich sharikov
25/12/2016 - 14:16 14:16

Hun vriendje.