Aan zowel de rechterkant als aan de linkerkant van het politieke spectrum is door de tsunami van nieuwkomers het landschap nogal versnipperd. Of zeg maar gerust: verworden tot een emmer los zand. Maar ook aan de onderkant het spectrum, tussen de wereldvreemde wereldverbeteraars, is het een komen en gaan. Vandaag nemen we uit deze hoek de partij Healthy Earth onder de loep.

Het desing van de webside (Oh en mocht u een groot wit vlak zien, dan gewoon heel erg ver naar rechts scrollen) mogen we gerust als opmerkelijk bestempelen. Ogenschijnlijk hebben we hier van doen met de WordPress CMS template “Vintage Hyves Oogkanker DeLuxe”, maar de echte kenner herkent aan de twee extragratis sneue PageView counters dat we hier van doen hebben met een echte originele en uiterst zeldzame GeoCities pagina, waarbij we met behulp van de koolstof14 methode vrij exact hebben kunnen herleiden dat-ie in 1996 is gebouwd door een 13-jarig kind. Laat u het visueel vooral goed tot u doordringen. Alleen daardoor al zou je kunnen concluderen dat we hier met ultra-conservatief gedachtengoed van doen hebben, maar niets is minder waar! Hier spreekt een partij die durft te dromen! Die out-of-the-box durft te denken!
de-dansende-banaan

“oh jippie jippie joy joy! We krijgen een Healthy Earth!”

Om de Earth weer Healthy te krijgen wil Healthy Earth, als zij eenmaal in Nederland aan de macht is, de mens en al haar activiteiten terugdringen in een aantal soort van thuisland reservaten, die uitsluitend door de lucht of ondergronds met elkaar verbonden zijn. Daartussen ligt pure wildernis. Maar is dat niet heul erg ingewikkeld om te bereiken? “Toepassen van dit model is geen droom (utopie), maar kunnen we gewoon samen doen”. Gewoon doen. Check. Het Healty Earth-model wordt, in een niet al te Healthy Spelling, in 8 pagina’s nog wat nader uitgewerkt, waarbij wordt vastgesteld dat het ideaal alleen van hogerhand kan worden doorgevoerd. Met als gevolg dat heel wat harde dwang de revue passeert: gedwongen sterilisatie, gedwongen verhuizing, beperking van consumptie en bezit, grootschalige onteigening etc. Nationalistische gevoelens mogen ook niet, behalve bij sportwedstrijden en muziek. Wat natuurlijk een wassen neus is met Danny Blind als bondscoach.

0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
blauwe_lucht
Lid
06/12/2016 - 16:09 16:09

Ook even -via de 8/8 contact pagina naar: “How to save endagered specie ?” op http://www.actionmanifest.com/
Pareltjes

Ds. Ploppo
Redacteur
Antwoord aan  blauwe_lucht
07/12/2016 - 11:26 11:26

De specie die volgens mij het meest endangered is, is de 1987 specie van bouwmarkt Wickes. Daar zijn nog maar enkele zakken van in omloop; de meeste door ondeugdelijke opslag in een vochtig schuurtje al behoorlijk uitgehard.

Ome Mc
Lid
06/12/2016 - 17:12 17:12

“Oh hippie hippie joy joy!” /FTFY

Monade
06/12/2016 - 17:38 17:38

En, zoals gewoonlijk, niets maar dan ook niets over wetenschappelijk onderzoek en innovatie.

/Die 40-45 mensreservaten waar je niet uitkomt doen me ergens aan denken…

grotesnor
06/12/2016 - 17:49 17:49

“Het bezit en de consumptie van elke mens (en andere rechtspersonen) moet aan grenzen gebonden zijn.”
Laat ik nou net een biofarm met legvrouwen willen starten. Met zo’n leuk klein restaurantje waar je dan die biologisch gekweekte kinders kunt eten. Ik ben wel benieuwd naar de grenzen waarbinnen ik deze droom kan waarmaken. Dus, waar kan ik stemmen?

Martijn Borsboom
06/12/2016 - 19:28 19:28

Humor, om ivoorhandel tegen te gaan: “In practice this means that every drawer in every room in all houses in China needs to be looked in.”

flappie
07/12/2016 - 00:22 00:22

Ik klik een link. Lees “Sopn is niet meer”. Ik sluit de link. Mijn avond kan niet meer stuk…..

Weirdoinventor
Lid
07/12/2016 - 07:40 07:40

Mooi dat ze vooral uitleggen waarom het zo belangrijk is dat ze in Kenia en Rusland aan de macht komen.

Apenkoning
07/12/2016 - 13:02 13:02

Iedere stoornis een eigen partij. Ik vind dat mooi!

Ds. Ploppo
Redacteur
07/12/2016 - 14:01 14:01

Recycling van webside-designs is toch wel de ultieme vorm van duurzaamheid.
De hele side past in 14Kb en als je dan nog alleen puur ASCII gebruikt kun je per byte nog een heel bit besparen ook. Scheelt behoorlijk in bandbreedte en als slechts een kwart van de wereldbevolking maar drie keer per dag naar de site zou kijken bespaar je al een flinke kolencentrale.

Bismarck
08/12/2016 - 11:54 11:54

Ze hebben (of heeft? Ik heb wel een beetje moeite met dat gemengde gebruik van enkel- en meervoud op die site) op grote lijnen natuurlijk wel keihard gelijk. Er zijn teveel mensen en geboortebeperking is hard nodig en dat zal niet zonder flink wat dwang kunnen. De consumptie per mens is ook te hoog en zal zonder wederom dwang niet gaan dalen voor er iets hoognoodzakelijks helemaal opperdepop is. Deze partij benoemt dat en wil het aanpakken, kom daar maar eens om bij al die struisvogelpartijen in ons parlement.