Spotify heeft een handig algoritme: Discover Weekly. Het kijkt waar jij naar luistert en stelt per week elke maandag een lijstje met muziek die je wellicht ook leuk vindt samen. Zo heb ik al heel wat (voor mij nieuwe) muziek leren kennen.

Deze week werd ik verrast met het prachtige Again van Archive. Geinig detail: de band bestaat thans uit maar liefst 11! leden. De logistiek in de backstage lijkt mij een hele klus als je deze gasten in je zaaltje staan, maar dit terzijde. De track van vanavond komt van You All Look The Same To Me: een plaat waar ik weliswaar de hoes wel eens ergens meen gezien te hebben,  maar welke ik nooit geluisterd heb. En wat een gemis! Reden genoeg om dit met mijn hooggeëerde  Retenkoelspubliek te delen. Again is dik 16 minuten een prachtnummer!

De Late Nacht is er weer met van ons,voor jou: muziek. En wat voor! Muziek in alle soorten en maten. We zijn werkelijk overal tegenwoordig, maar we zitten met name op Facebook. Daarnaast zijn wij heel erg veel dingen aan het spammen op Twitter. Zing gezellig met ons mee!
0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties