Ik beken: Amigo the Devil ( echte naam Danny Apostolos) is een persoonlijke vriend van mij. Maar toch! Hij maakt hele fijne muziek en dan is een schaamteloze plug meer dan op zijn plaats.

Dit doe ik omdat ik zeker weet dat ik de liefhebber van de betere muziek hier een groot plezier mee ga doen. Amigo maakt wat hij zelf noemt: murderfolk. Het is een soort country, maar dan met de macabere teksten in de stijl van Nick Cave. Van al zijn heersmuziek heb ik vanavond voor u uitgezocht: For A Few Good Men.

“A man is lying dying on the side walk,
tracing down the edges of his tarnished wedding ring,
the cardboard sign in front of him says:
change wont change a thing.”


De Late Nacht is er weer met van ons,voor jou: muziek. En wat voor! Muziek in alle soorten en maten. We zijn werkelijk overal tegenwoordig, maar we zitten met name op Facebook. Daarnaast zijn wij heel erg veel dingen aan het retweeten op Twitter. Zing gezellig met ons mee!.

Reaguur dan!

Je kunt als eerste reaguren

avatar
  Subscribe  
Laat weten wanneer