De grote technologische doorbraak van 2016 is natuurlijk Virtual Reality, en zoals Maurice de Hond reedsch in 1995 voorspelde, draait het bij elke technologische innovatie -ondanks de mooie marketingsverhalen- uiteindelijk allemaal om Pr0n. Wil u vandaag nog voor weinig geld een early adopter zijn van VR Pr0n, om binnenkort indruk te maken op familiefeestjes? Lees dan snel verder!

Allereerst rent u vandaag nog naar de dichtstbijzijnde Albert Heijn, om zo’n zwaar heersende VR Bril aan te schaffen, die de supermarkt in het kader van een of andere suffe Dino actie nog tot en met deze week voor een prikkie aanbiedt. De plastic (6,99 euro) variant is ronduit uitstekend, maar voor de slimme vrekkige rukkers is er de kartonnen (2,49 euro) budgetversie, die op zich voldoende is. Eerste probleem daarbij is dat karton nogal gevoelig is voor jeweetwel vlekken. Bovendien sluit de plastic versie veel beter af, zodat je geen last hebt van storend daglicht. Een wellicht belangrijker verschil is dat je de kartonnen versie met één hand zelf vast moet houden, terwijl je het plastic exemplaar met elastische banden op je hoofd vast kan zetten, waardoor je allebei je handen vrij hebt. En dat is voor het uiteindelijke doel van deze exercitie een onmiskenbaar groot voordeel.

Kortom: “voor de prijs van een fles Chardonnay” koop je het plastic exemplaar. Verder dien je te beschikken over een smartfoon met een scherm van 5,2″ of 5,5″, en een koptelefoon dan wel oortjes maken de beleving van het in een andere wereld stappen helemaal compleet, al heeft dat dan weer als nadeel dat je niet hoort of je moeder/vrouw/vriendin onverwacht thuiskomt.
We mogen dan een early adopter willen zijn van cutting edge technologie, we zijn en blijven Hollanders en dus gaan we uiteraard niet voor pr0n betalen. Zodoende komen we terecht bij onze filantropische vrienden van Pr0nhub, die een zeer behoorlijk VR aanbod hebben. Daartoe dient eerst de Free VR Player in uw lokale Appsstore gedownload te worden. Als u dat gedaan heeft surft u op uw smartfoon browser, die u uiteraard in private mode hebt geopend, naar pr0nhub.com/VR (NSFW), zoek een VR video die aan uw smaak voldoet en klik onder de ogenschijnlijk normale Video op de link “Download VR Video”. Dit opent de zojuist geïnstalleerd VR Player, die uw VR keuze begint te streamen. Het duurt pakweg 10 seconden voordat de film lijkt te starten, en dat geeft u mooi de tijd om uw smartfoon in de VR bril vast te klikken (liefst met de goede kant boven, tenzij u natuurlijk een BDSM film hebt uitgezocht), de VR bril op uw hoofd te zetten en de wondere wereld van 3D pr0n binnen te stappen.

0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hangmat
Lid
30/06/2016 - 23:10 23:10

dit zou ik nooit doen!! stel je voor!! *holt naar de appie*