Intussen ritsen we al een week lang onze broekspijpen af, en trekken onze sandalen over onze witte sportsokken aan, want het is ronduit zomers!

“Deze zomer wil ik heel graag dansen met jou
Jij moet gauw komen, want ik vind jou echt een mooie vrouw”

Dus dat maakt het tijd voor een superlekkere geile zomerhit, zo’n heerlijke zonnige knaller die tot ver in september in je hoofd blijft hangen. Zo’n mediterraan klinkende kneitert die je steevast op de autoradio hoort als je op weg bent naar Wijk aan Zee of Hoek van Holland.

“Ik pak mijn kans, want ik wil heel graag dansen met jou
Ik geef jou chance, bij jou sta ik echt nooit meer in de kou”

Wij van Retecool tippen dit heerlijke nummer van DJ Danny Blom Ben en Ruurd als Dé Zomerhit van 2016, want dit is er zo eentje die doorgaat waar Drank en Drugs ophouden. Eentje waarbij je om 9 uur ‘s ochtend al aan de Tequila wilt gaan. Van de hoge duikplank af wilt springen. Muziek waarbij je mondhoeken vanzelf omhoog krullen. Zo’n nummer dat helemaal Viral zal gaan, de perfecte soundtrack voor deze vrijdag de 13e. Deze zomerhit snijdt door je ziel en gaat door merg en been.

Rectificatie: ten onrechte Danny als zanger opgevoerd.

0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties