Vanavond, lieve Retecoolkameraden, een fijn nummertje van singer-songwriter Steve Earle in de RCLNM, dat onregelmatige muzikaal stukje cultuur-marxisme op de late avond op uw favoriete joods-communistische blog! Uiteraard met de bedoeling u allen los te trekken van uw sneue bourgeois IKEA bank waarop u al de hele avond naar voetballen op TV ligt te kijken, het hedendaagse equivalent van het opium des volks.

Want dat u zich als grijze kantoorslaaf van het grootkapitaal, verdoofd door de media, de reclame en de amusementsindustrie zich een vals bewustzijn laat aansmeren, waardoor u de aanschaf van pakweg een iPhone 7 als een vorm van vrijheid ziet, dat moeten we natuurlijk niet willen met z’n allen. De RCLNM is in dat opzicht gewoon één van de vele pionnen in het wereldwijde complot om de communistische revolutie te bewerkstelligen, maar dat wist u natuurlijk al lang. Vandaag op speciaal verzoek van onze grote roerganger een RCLNM met een boodschap aan alle andere complotgenoten. Normaal proberen wij met plaatjes van welgevormde vrouwelijke achterwerken het revolutionair potentieel van onze lieve Retecoolkameraden los te maken, want wie eenmaal het ware genot van een fraaie damesbips heeft geproefd, zal zich niet meer verzoenen met een slaafs en geestdodend bestaan. Het naakte vrouwelijk lichaam is wat dat betreft in zijn geheel een object van de bolsjewistische cathexis.

Dit is helegaar geen Vlaflip!

Sinds jaar en dag zijn we daarnaast bezig met tal van OMGWTF RCLNM clipjes de traditionele cultuur van dit land te vernietigen. Niet door lange saaie cultuurfilosofische longreads van het kaliber tl;dr maar door het abnormale als normaal over te laten komen. Recent heeft u ook tal van culinaire schrijfsels op dit blog voorbij zien komen waarvan het hoofddoel is abnormaal als normaal te doen voorkomen, en daarmee de communistische wereldrevolutie te ondersteunen. Dit geheel conform de cultuurmarxistische agenda waarin alle bestaande autoriteiten het moeten ontgelden, dus ook die van de Allerhande. De weg naar de Bolsjewistische revolutie wordt thans geëffend door het opbouwen van een multiculturele samenleving, waarin alle onderdrukte minderheden (vrouwen, homo’s, etnische minderheden) samenspannen tegen de kapitalistisch bevoorrechte westerse blanke man. Niet met geweld, maar door zijn mannelijkheid aan te pakken, en daarmee zijn energie om zich voort te planten.

Alle Vlaflip aan de Arbeiders!

De laatste decennia hebben genoeg kameraden invloedrijke posities weten te bemachtigen in alle maatschappelijke sectoren: politiek, bedrijfsleven, onderwijs, en weblogs. En zij hebben hun taak thans volbracht: de massale immigratie, de euromunt, de kaalslag in het onderwijs, het multiculturalisme, de schaamte voor onze eigen geschiedenis en de culturele zelfhaat. De triomfen van GroenLinks, een voortzetting van de aloude CPN, laten zien dat de overwinning nabij is, kameraden! Het glorieuze moment is nu aangebroken! De Revolutie start NU!

0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ketsman
01/09/2017 - 05:56 05:56
hangmat
hangmat
Gast
02/09/2017 - 21:52 21:52