OMGWTFBQQ lieve Retecoollezertjes! Miss World, zomaar te gast in jullie eigenste RCLNM! *zwaar hijgt* Dat gebeurt niet zomaar iedere dag! Helaas is het niet de èchte Miss World, maar een lichtvoetig éénvrouws punkbandje uit London dat zich die naam heeft toegeëigend, dus daar verwachten we binnenkort nog legale stappen.

Verder is er helemaal niks met de RCLNM van vandaag, in tegendeel zelfs! Een prettig loom stukkie meidenpunk, met als kers op het neusje van de zalm een WTF video dat qua thematiek bijna voor dit kwaliteitsblog gemáákt lijkt! Zelf verkondigt Miss World (de band dus) dat haar naam een verwijzing is naar de gelijknamige song van Courtney Love’s Hole. En over onderstaand debuutsingle: “‘Buy Me Dinner’ is episode one in my satirical soap-opera centred around bratty indulgence. It’s like a super sarcastic musical selfie about dating stereotypes and the modern female experience.” Dat smaakt wat ons betreft naar meer!

“And I love you
Buy me dinner and I love you
My, my, oh what a guy!
Your wallet’s bigger than my waist size”

Meer werk van Miss World kunt in later dit jaar verwachten, maar in afwachting daarvan is het goed te weten dat zij ernaast ook in het duo Shit Girlfriend speelt.

0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ketsman
26/07/2017 - 03:43 03:43
Bismarck
26/07/2017 - 17:33 17:33

In afwachting van de woensdag gehaktpost, laat ik alvast Darkraver een kwartiertje indraaien.

https://www.youtube.com/watch?v=6WK0DJZ7WeE