More

  RECENTE POSTS

  Remake / reboot: DuckTales 2.0

  In de categorie reboots, slash, remakes hebben we vandaag DuckTales. De Disneyklassieker krijgt een nieuwe ronde, nieuwe kansen in deze 2.0-versie. Als we even naar het nieuwe intro kijken, herkennen we direct de originele versie, maar dan in een hoekigere stijl. Die oogt nogal onDisney, maar het is duidelijk dat er flink wat is hergebruikt, inclusief het heersende liedje. Welk liedje? Kom, deze ken je echt nog wel…

  “Het leven is een wervelsto-ho-horm, hier. in. Duck. Stad.” DuckTales liep tussen 1987 en 1990, maar de herhalingen waren een begrip in de jaren negentig.

  Nieuw, nieuw, nieuw!

  Je volgde de avonturen van Donald, Dagobert Duck, Turbo McKwek, Lizzy en de neefjes. (De Engelse namen zijn overigens Scrooge McDuck, Launchpad McQuack, Webby en Huey, Dewey en Louie.) We zijn benieuwd of de nieuwe DuckTales dezelfde charme heeft als die van vroegah!

  Lang, lang geleden vond deze mevrouw in dit hilarische fragment dat Donald Duck wel eens wat verstaanbaarder mocht praten. De stemacteur van Kwik, Kwek en Kwak geeft haar een verhelderende uitleg.

  Hieronder vind je het oude intro, natuurlijk in het Nederlands, want dat is wat we keken. Zing maar mee! Daarna volgt de nieuwe versie. Kijk en vergelijk.

  2017 opening theme

   

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Der Webmeister
  Beheerder
  26/07/2017 - 15:22 15:22
  Monade
  26/07/2017 - 16:18 16:18

  Die ‘juffrouw van de TROS’ is anders wél Marlot Bloemhard (RIP), waar, zeg maar, jouw beslist niet genderneutrale oudere broers het heul erg warm van kregen.

  /In gedachten

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN